Jij en ik

het pad volgen naar wie je werkelijk bent

Prijs € 22,95

Uitverkocht

Marna Raven

Paperback | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Marna Raven begon op vrijdag13 januari 2012 haar debuut als schrijfster. Tijdens een turbulente periode in haar leven ontmoette ze Boomer, een straathond op Bali die haar een geheugenschopje gaf om haar droom te verwezenlijken, om met het schrijven van dit boek te beginnen.Tijdens haar eerste 10-daagse Vipassana meditatie, toen zij uren de tijd had om na te denken, dacht zij dat ze gek werd. In haar hoofd begonnen de stemmen van Bert en Ernie hele gesprekken met haar. Haar alter ego haalde haar over om te luisteren naar de andere stemmen die ook iets te zeggen hadden. Al schrijvende kregen deze stemmen een ik, en het groeide tot meer stemmen en meer ikken. De auteur begon te luisteren naar haar ik-ongeduld, ik-ego, ik-wellust, ik-liefde, ik-stiekem en nog heel veel ikken meer. Ze spoorden haar aan om hen niet meer te verbergen maar tevoorschijn te komen.Over de hernieuwde kennismaking met haar ikken schreef zij met liefde, humor, zelfspot en ontroering.Of zoals haar ego zei: 'Ik heb altijd gelijk. En waarom heb ik altijd gelijk. Ik ben je geweten, je alter ego, je nok nok aan de deur. Degene waar je vanaf het moment dat je kon denken, mee praat, mee overlegt, ruzie mee maakt, die je sust, je toelacht of tegen je schreeuwt. Je signalen geeft dat je dorst hebt, het warm of koud hebt, verliefd of geil bent, 24 uur per dag! Vanaf het moment dat je wakker wordt tot het moment dat je in slaap valt.'In 'Jij en Ik' neemt zij jou mee naar dat deel van haar dat verborgen bleef en tevoorschijn kwam in het volgen van haar eigen pad naar liefde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marna Raven
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461533159
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Marna Raven begon op vrijdag13 januari 2012 haar debuut als schrijfster. Tijdens een turbulente periode in haar leven ontmoette ze Boomer, een straathond op Bali die haar een geheugenschopje gaf om haar droom te verwezenlijken, om met het schrijven van dit boek te beginnen.

Tijdens haar eerste 10-daagse Vipassana meditatie, toen zij uren de tijd had om na te denken, dacht zij dat ze gek werd. In haar hoofd begonnen de stemmen van Bert en Ernie hele gesprekken met haar. Haar alter ego haalde haar over om te luisteren naar de andere stemmen die ook iets te zeggen hadden. Al schrijvende kregen deze stemmen een ik, en het groeide tot meer stemmen en meer ikken. De auteur begon te luisteren naar haar ik-ongeduld, ik-ego, ik-wellust, ik-liefde, ik-stiekem en nog heel veel ikken meer. Ze spoorden haar aan om hen niet meer te verbergen maar tevoorschijn te komen.

Over de hernieuwde kennismaking met haar ikken schreef zij met liefde, humor, zelfspot en ontroering.

Of zoals haar ego zei: 'Ik heb altijd gelijk. En waarom heb ik altijd gelijk. Ik ben je geweten, je alter ego, je nok nok aan de deur. Degene waar je vanaf het moment dat je kon denken, mee praat, mee overlegt, ruzie mee maakt, die je sust, je toelacht of tegen je schreeuwt. Je signalen geeft dat je dorst hebt, het warm of koud hebt, verliefd of geil bent, 24 uur per dag! Vanaf het moment dat je wakker wordt tot het moment dat je in slaap valt.'

In 'Jij en Ik' neemt zij jou mee naar dat deel van haar dat verborgen bleef en tevoorschijn kwam in het volgen van haar eigen pad naar liefde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marna Raven
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461533159
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99