Jezus en burn-out

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

David de Vos

Paperback | December 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Ik heb last van enorme huilbuien en gevoelens van diepe hopeloosheid. Ik hou mezelf overeind door gewoon niet te luisteren naar mijn lichaam. Mijn klachten: hyperventilatie, een rug en nek die beurs aanvoelen, veel hoofdpijn, rillingen, wolken van depressie, angst, terneergeslagenheid, uitputting en soms een dikke brok in mijn keel alsof ik helemaal niet geslapen heb. Ik schrap zoveel mogelijk taken maar heb het gevoel dat ik niet mag stoppen. Ik wil ook wel doorgaan, maar er is iets geknapt bij me. De enige gedachte die me op dit moment overeind houdt is dat het ooit weer goed komt met me. Ik vertrouw op God." Dagboek David de Vos, april 2012In dit boek vertelt David openhartig over de burn-out waarin hij in 2012 terechtkwam. In onze ijver voor de Heer ligt een groot gevaar om ver over onze grenzen te gaan. Dat werd een harde werkelijkheid voor David. Midden in deze moeilijke periode openbaarde God Zijn grootheid en ontdekte David, toen hij niet verder kon, dat Jezus in hem nergens last van heeft. Een eerlijk en emotioneel verhaal met een openbaring die niet alleen geldt voor David, maar voor het hele Lichaam van Christus.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David de Vos
Uitgever
Go and Tell Media
ISBN
9789079807208
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

"Ik heb last van enorme huilbuien en gevoelens van diepe hopeloosheid. Ik hou mezelf overeind door gewoon niet te luisteren naar mijn lichaam. Mijn klachten: hyperventilatie, een rug en nek die beurs aanvoelen, veel hoofdpijn, rillingen, wolken van depressie, angst, terneergeslagenheid, uitputting en soms een dikke brok in mijn keel alsof ik helemaal niet geslapen heb. Ik schrap zoveel mogelijk taken maar heb het gevoel dat ik niet mag stoppen. Ik wil ook wel doorgaan, maar er is iets geknapt bij me. De enige gedachte die me op dit moment overeind houdt is dat het ooit weer goed komt met me. Ik vertrouw op God."
Dagboek David de Vos, april 2012

In dit boek vertelt David openhartig over de burn-out waarin hij in 2012 terechtkwam. In onze ijver voor de Heer ligt een groot gevaar om ver over onze grenzen te gaan. Dat werd een harde werkelijkheid voor David. Midden in deze moeilijke periode openbaarde God Zijn grootheid en ontdekte David, toen hij niet verder kon, dat Jezus in hem nergens last van heeft. Een eerlijk en emotioneel verhaal met een openbaring die niet alleen geldt voor David, maar voor het hele Lichaam van Christus.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David de Vos
Uitgever
Go and Tell Media
ISBN
9789079807208
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99