Je Relatie Helen

een nieuwe weg naar heling van je relatievaardigheid

Prijs € 24,95

Niet beschikbaar

Indra Torsten Preiss

Paperback | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Loop je in je relatie vaak tegen dezelfde conflicten aan? Herken je bij jezelf of je partner thema's, patronen en overtuigingen die je beperken in jullie relatie? Misschien val je telkens weer op de 'foute' partner en lukt het je niet om een duurzame relatie op te bouwen?Met zijn ruime ervaring als begeleider van familie- en relatieopstellingen geeft Indra antwoorden op deze en veel meer vragen en neemt je mee naar de oorzaken van de meest voorkomende relatieproblemen en huwelijksconflicten: Wij herhalen in onze liefdesrelaties de destructieve patronen, houdingen en overtuigingen van onze voorouders. Zij hebben ons een mind-set, een blauwdruk van hun gedachtengoed over het leven en relaties meegegeven. Deze onbewust 'geërfde' mind-set is daarom enorm bepalend voor je eigen relatiegeluk. Daarnaast werken ook niet verwerkte emotionelen wonden uit je baby- en kinderjaren door in je huidige relatie. Duurzame oplossingen en blijvende veranderingen worden dan ook pas mogelijk wanneer je je bewust wordt van wat er in je onderbewustzijn, je mind-set, leeft aan overtuigingen aangaande het thema relaties en liefde. Hierdoor ontwikkel je nieuwe inzichten en ontstaat er een verwerkingsproces. Het resultaat is een diepgaande heling van je relatieproblemen, een verbetering van je relatievaardigheid en daarmee je relatie.Over de auteur:Indra startte zijn eerste praktijk in Duitsland na zijn opleiding Rebirthing, lichaamswerk, NLP en Voice Dialogue en liet zich inspireren door Osho en zijn verlicht leraar M. Barnett. Daarnaast volgde hij opleidingen bij Ulsamer, Hellinger, Mahr en andere gekwalificeerde opstellers over familieopstellingen.Vanuit zijn praktijk in Antwerpen (Wilrijk), geeft hij individuele alsook groep-sessies en opleidingen in opstellingen. Zijn eerste boek Familieopstellingen in de praktijk verscheen in 2004 gevolgd door Gezonde verhoudingen in 2008.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Indra Torsten Preiss
Uitgever
Piramidions
ISBN
9789492247070
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
260

Beschrijving

Loop je in je relatie vaak tegen dezelfde conflicten aan?
Herken je bij jezelf of je partner thema's, patronen en overtuigingen die je beperken in jullie relatie? Misschien val je telkens weer op de 'foute' partner en lukt het je niet om een duurzame relatie op te bouwen?

Met zijn ruime ervaring als begeleider van familie- en relatieopstellingen geeft Indra antwoorden op deze en veel meer vragen en neemt je mee naar de oorzaken van de meest voorkomende relatieproblemen en huwelijksconflicten: Wij herhalen in onze liefdesrelaties de destructieve patronen, houdingen en overtuigingen van onze voorouders. Zij hebben ons een mind-set, een blauwdruk van hun gedachtengoed over het leven en relaties meegegeven. Deze onbewust 'geërfde' mind-set is daarom enorm bepalend voor je eigen relatiegeluk.
Daarnaast werken ook niet verwerkte emotionelen wonden uit je baby- en kinderjaren door in je huidige relatie. Duurzame oplossingen en blijvende veranderingen worden dan ook pas mogelijk wanneer je je bewust wordt van wat er in je onderbewustzijn, je mind-set, leeft aan overtuigingen aangaande het thema relaties en liefde. Hierdoor ontwikkel je nieuwe inzichten en ontstaat er een verwerkingsproces. Het resultaat is een diepgaande heling van je relatieproblemen, een verbetering van je relatievaardigheid en daarmee je relatie.


Over de auteur:
Indra startte zijn eerste praktijk in Duitsland na zijn opleiding Rebirthing, lichaamswerk, NLP en Voice Dialogue en liet zich inspireren door Osho en zijn verlicht leraar M. Barnett. Daarnaast volgde hij opleidingen bij Ulsamer, Hellinger, Mahr en andere gekwalificeerde opstellers over familieopstellingen.
Vanuit zijn praktijk in Antwerpen (Wilrijk), geeft hij individuele alsook groep-sessies en opleidingen in opstellingen. Zijn eerste boek Familieopstellingen in de praktijk verscheen in 2004 gevolgd door Gezonde verhoudingen in 2008.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Indra Torsten Preiss
Uitgever
Piramidions
ISBN
9789492247070
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
260

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99