Je moet gewoon van ze houden!

strategisch adviseren voor meer impact

Prijs € 17,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Erika Lunsche

Paperback | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In 'Je moet gewoon van ze houden!' wordt aan de hand van de C.O.N.T.A.C.T.-methode uiteengezet hoe elke HR-professional zich kan ontwikkelen tot strategisch adviseur van de lijnmanager.Een makkelijk leesbaar boek over Sanne, een ambitieuze, betrokken en gedreven HR-manager. Ze wil haar bijdrage leveren aan de organisatie. Ze werkt hard en verstaat haar vak. Toch is het lastig om strategisch adviseur te worden.Tot ze ontdekt welke specifieke eisen aan haar gesteld worden als het aankomt op strategische vraagstukken. Haar ogen worden geopend. De eisen blijken meer relationeel dan vakinhoudelijk te zijn. Dat heeft ze in haar opleiding niet geleerd. Het maken van contact is de sleutel voor succes.Ontdek hoe Sanne met de C.O.N.T.A.C.T.-methode een doorbraak bereikt, haar invloed vergroot en de strategisch partner wordt, waar ze al jaren van droomt.Erika Lunsche is organisatiesocioloog en helpt HR-professionals om met meer plezier meer impact te hebben. Zij heeft gewerkt als (interim)manager en HR-professional binnen de publieke sector, waaronder de politie, de zorg, Rijkswaterstaat, de Belastingdienst en het CBS. Nu is ze trainer en coach.Erika heeft ervaren waar HR-professionals tegenaan lopen en onderzocht waar het management behoefte aan heeft.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Erika Lunsche
Uitgever
Humatter
ISBN
9789082366815
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In 'Je moet gewoon van ze houden!' wordt aan de hand van de C.O.N.T.A.C.T.-methode uiteengezet hoe elke HR-professional zich kan ontwikkelen tot strategisch adviseur van de lijnmanager.
Een makkelijk leesbaar boek over Sanne, een ambitieuze, betrokken en gedreven HR-manager. Ze wil haar bijdrage leveren aan de organisatie. Ze werkt hard en verstaat haar vak. Toch is het lastig om strategisch adviseur te worden.
Tot ze ontdekt welke specifieke eisen aan haar gesteld worden als het aankomt op strategische vraagstukken. Haar ogen worden geopend. De eisen blijken meer relationeel dan vakinhoudelijk te zijn. Dat heeft ze in haar opleiding niet geleerd. Het maken van contact is de sleutel voor succes.
Ontdek hoe Sanne met de C.O.N.T.A.C.T.-methode een doorbraak bereikt, haar invloed vergroot en de strategisch partner wordt, waar ze al jaren van droomt.

Erika Lunsche is organisatiesocioloog en helpt HR-professionals om met meer plezier meer impact te hebben. Zij heeft gewerkt als (interim)manager en HR-professional binnen de publieke sector, waaronder de politie, de zorg, Rijkswaterstaat, de Belastingdienst en het CBS. Nu is ze trainer en coach.
Erika heeft ervaren waar HR-professionals tegenaan lopen en onderzocht waar het management behoefte aan heeft.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Erika Lunsche
Uitgever
Humatter
ISBN
9789082366815
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99