Je lijf, je looks, je leven

zorgen voor jezelf als je kanker hebt

Prijs € 22,99

Uitverkocht

Saskia L. Ebeli

Hardback | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek gaat over alles wat je als vrouw met kanker kunt doen om goed voor jezelf te zorgen. Het biedt een schat aan informatie en inspiratie die je helpt om jezelf staande te houden in deze moeilijke tijd. Je Lijf Je Looks Je Leven spreekt je aan als mens. Omdat je zo veel meer bent, dan alleen patiënt.Toen schrijfster Saskia Ebeli op haar 33e kanker kreeg, besloot ze om stijlvol en 'gezond' door deze periode te komen. Niet alleen uit ijdelheid, maar vooral om haar identiteit als vrouw en als mens niet kwijt te raken en om regie te houden over haar leven. Ze ging te rade bij de beste artsen en onderzoekers van Nederland en verzamelde informatie over alles wat invloed heeft op je uiterlijk en welzijn tijdens kanker. Ze ontdekte hoeveel je zelf kunt doen om je beter te voelen en dat je sommige bijwerkingen van de behandeling zelfs kunt voorkomen. Maar dan moet je wél de juiste informatie tot je beschikking hebben. De stylingtips en prachtige fashionfotografie laten zien wat er allemaal mogelijk is op het vlak van kleding en make-up. Aan bod komen onderwerpen als: haaruitval door chemotherapie, stijlvolle hoofdbedekking, make-up en cosmetica, gezonde voeding, het belang van beweging, ontspanning en prioriteiten stellen. Met behulp van dit boek wordt het dagelijks leven weer iets lichter. Want het is allemaal al erg genoeg. Saskia Ebeli geeft lezingen over mode, identiteit en communicatie en schrijft artikelen, film- en theaterteksten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Saskia L. Ebeli
Uitgever
Scriptum Books
ISBN
9789463190466
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit boek gaat over alles wat je als vrouw met kanker kunt doen om goed voor jezelf te zorgen. Het biedt een schat aan informatie en inspiratie die je helpt om jezelf staande te houden in deze moeilijke tijd. Je Lijf Je Looks Je Leven spreekt je aan als mens. Omdat je zo veel meer bent, dan alleen patiënt.

Toen schrijfster Saskia Ebeli op haar 33e kanker kreeg, besloot ze om stijlvol en 'gezond' door deze periode te komen. Niet alleen uit ijdelheid, maar vooral om haar identiteit als vrouw en als mens niet kwijt te raken en om regie te houden over haar leven. Ze ging te rade bij de beste artsen en onderzoekers van Nederland en verzamelde informatie over alles wat invloed heeft op je uiterlijk en welzijn tijdens kanker. Ze ontdekte hoeveel je zelf kunt doen om je beter te voelen en dat je sommige bijwerkingen van de behandeling zelfs kunt voorkomen. Maar dan moet je wél de juiste informatie tot je beschikking hebben.

De stylingtips en prachtige fashionfotografie laten zien wat er allemaal mogelijk is op het vlak van kleding en make-up. Aan bod komen onderwerpen als: haaruitval door chemotherapie, stijlvolle hoofdbedekking, make-up en cosmetica, gezonde voeding, het belang van beweging, ontspanning en prioriteiten stellen. Met behulp van dit boek wordt het dagelijks leven weer iets lichter. Want het is allemaal al erg genoeg.

Saskia Ebeli geeft lezingen over mode, identiteit en communicatie en schrijft artikelen, film- en theaterteksten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Saskia L. Ebeli
Uitgever
Scriptum Books
ISBN
9789463190466
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99