Je kunt me nog meer vertellen (e-Book)

persoonlijke communicatie op de werkvloer

Prijs € 21,00
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Roderik Bender, Ncicole Timmermans, Anne Wesseling

EPUB met digitaal watermerk | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Communiceren, het lijkt zo gemakkelijk. We doen het immers iedere dag. Maar hoe vaak merkt u niet dat uw boodschap niet goed overkomt? En hoe vaak begrijpt u de ander niet omdat u aan zijn halve woord niet genoeg hebt? Misverstanden zijn dan zo geboren. Herkent u dit? Dan is Je kunt me nog meer vertellen! een boek voor u. In dit boek beleeft hoofdpersoon Erik allerlei avonturen in zijn nieuwe baan. Op een speelse manier maakt u kennis met de belangrijkste principes van communicatie en krijgt u handvatten aangereikt om uw eigen communicatie te verbeteren.Roderik Bender is arbeids-en organisatiepsycholoog en als trainer/coach zelfstandig gevestigd te Amsterdam. Hij geeft training en supervisie aan trainers en coaches en begeleidt mensen individueel op het gebied van spanningsvraagstukken en loopbaanmanagement.Nicole Timmermans studeerde klinische psychologie en is sinds 1995 werkzaam bij Schouten & Nelissen. Als senior trainer/adviseur houdt zij zich bezig met diverse vragen op het brede vlak van communicatie. Haar specialisme is het opzetten en vormgeven van ingewikkelde en omvangrijke opleidingstrajecten voor klanten.Anne Wesseling is schrijver en journalist, studeerde wijsbegeerte en is sinds 1991 zelfstandig ondernemer. Ze publiceert onder meer over managementvraagstukken en communicatie en daarnaast redigeerde ze verschillende verhalenbundels.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Roderik Bender, Ncicole Timmermans, Anne Wesseling
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058716231
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2010
Bestandsgrootte
3024689 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

Communiceren, het lijkt zo gemakkelijk. We doen het immers iedere dag. Maar hoe vaak merkt u niet dat uw boodschap niet goed overkomt? En hoe vaak begrijpt u de ander niet omdat u aan zijn halve woord niet genoeg hebt? Misverstanden zijn dan zo geboren. Herkent u dit? Dan is Je kunt me nog meer vertellen! een boek voor u. In dit boek beleeft hoofdpersoon Erik allerlei avonturen in zijn nieuwe baan. Op een speelse manier maakt u kennis met de belangrijkste principes van communicatie en krijgt u handvatten aangereikt om uw eigen communicatie te verbeteren.
Roderik Bender is arbeids-en organisatiepsycholoog en als trainer/coach zelfstandig gevestigd te Amsterdam. Hij geeft training en supervisie aan trainers en coaches en begeleidt mensen individueel op het gebied van spanningsvraagstukken en loopbaanmanagement.
Nicole Timmermans studeerde klinische psychologie en is sinds 1995 werkzaam bij Schouten & Nelissen. Als senior trainer/adviseur houdt zij zich bezig met diverse vragen op het brede vlak van communicatie. Haar specialisme is het opzetten en vormgeven van ingewikkelde en omvangrijke opleidingstrajecten voor klanten.
Anne Wesseling is schrijver en journalist, studeerde wijsbegeerte en is sinds 1991 zelfstandig ondernemer. Ze publiceert onder meer over managementvraagstukken en communicatie en daarnaast redigeerde ze verschillende verhalenbundels.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Roderik Bender, Ncicole Timmermans, Anne Wesseling
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058716231
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2010
Bestandsgrootte
3024689 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99