Je eigen kerststal haken

Prijs € 19,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Christel Krukkert

Paperback | November 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Haak het kerstverhaal tot leven met Christel Krukkert Maria en Jozef, het kindje Jezus, de kribbe, de herders en de engelen, de wijzen uit het oosten, schapen, de os en de ezel… Ze staan allemaal in dit prachtige kersthaakboek van Christel Krukkert. De kerststal is in de advent- en kersttijd een geliefd object in de huiskamer. En wat is er nu leuker dan een zelf gehaakte kerstgroep? Met veel liefde en gevoel haakte Christel alle figuren uit de kerststal, zodat haar vele fans het kerstverhaal zelf tot leven kunnen laten komen. Met prachtige foto’s en heldere werkbeschrijvingen. Je eigen kerststal haken is een heruitgave van Haak je eigen kerststal, waarvan meer dan 15.000 exemplaren verkocht zijn. Voor deze volledig herziene editie heeft Christel alle figuren gehaakt met hip stone washed garen in nieuwe, sfeervolle kleuren. Christel Krukkert is de succesvolle auteur van meer dan twintig haakboeken. Haar amigurumi zijn razend populair. Haar fans volgen haar op Instagram, Facebook of haar website www.christelkrukkert.nl. Christel heeft meer dan 30.000 volgers op Facebook en Instagram en zelfs een facebook-fanpagina.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christel Krukkert
Uitgever
Forte
ISBN
9789000380756
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

Haak het kerstverhaal tot leven met Christel Krukkert

Maria en Jozef, het kindje Jezus, de kribbe, de herders en de engelen, de wijzen uit het oosten, schapen, de os en de ezel… Ze staan allemaal in dit prachtige kersthaakboek van Christel Krukkert. De kerststal is in de advent- en kersttijd een geliefd object in de huiskamer. En wat is er nu leuker dan een zelf gehaakte kerstgroep?

Met veel liefde en gevoel haakte Christel alle figuren uit de kerststal, zodat haar vele fans het kerstverhaal zelf tot leven kunnen laten komen. Met prachtige foto’s en heldere werkbeschrijvingen.

Je eigen kerststal haken is een heruitgave van Haak je eigen kerststal, waarvan meer dan 15.000 exemplaren verkocht zijn. Voor deze volledig herziene editie heeft Christel alle figuren gehaakt met hip stone washed garen in nieuwe, sfeervolle kleuren.

Christel Krukkert

is de succesvolle auteur van meer dan twintig haakboeken. Haar amigurumi zijn razend populair. Haar fans volgen haar op Instagram, Facebook of haar website www.christelkrukkert.nl. Christel heeft meer dan 30.000 volgers op Facebook en Instagram en zelfs een facebook-fanpagina.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christel Krukkert
Uitgever
Forte
ISBN
9789000380756
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99