Jaarboek Arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2018

Prijs € 199,00

Uitverkocht

Paperback | Juli 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Daarnaast zien we dat er in de wereld om ons heen veel aan de hand is. Denk aan alle oorlogen en gewapende conflicten die de wereld teisteren, aan de dreiging van het terrorisme en aan migratie. Ook in de geopolitieke verhoudingen verandert er het nodige", aldus een willekeurige zin uit de troonrede van 2017.Er gebeurt veel. Veranderingen volgen elkaar met grote snelheid op. Ook arbeidsvoorwaardelijk sorteert dit effect. Dat blijkt uit dit voor u liggende Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2018. Het Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2018 bespreekt op multidisciplinaire wijze dagelijks in de praktijk voorkomende onderwerpen. Elk onderwerp is zo mogelijk integraal behandeld vanuit arbeidsrechtelijk, medezeggenschapsrechtelijk, pensioenrechtelijk, fiscaal en sociaalzekerheidsrechtelijk perspectief. Wat arbeidsrechtelijk efficiënt is, hoeft dat sociaalzekerheidsrechtelijk namelijk niet te zijn. Andersom kan een sociaalzekerheidsrechtelijke planning zinloos zijn, indien die planningziet op een situatie die arbeidsrechtelijk niet is toegestaan. Hiermee onderscheidt het Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2018 zich van andere werken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Vakmedianet
ISBN
9789462155947
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2018
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

"Daarnaast zien we dat er in de wereld om ons heen veel aan de hand is. Denk aan alle oorlogen en gewapende conflicten die de wereld teisteren, aan de dreiging van het terrorisme en aan migratie. Ook in de geopolitieke verhoudingen verandert er het nodige", aldus een willekeurige zin uit de troonrede van 2017.

Er gebeurt veel. Veranderingen volgen elkaar met grote snelheid op. Ook arbeidsvoorwaardelijk sorteert dit effect. Dat blijkt uit dit voor u liggende Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2018. Het Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2018 bespreekt op multidisciplinaire wijze dagelijks in de praktijk voorkomende onderwerpen. Elk onderwerp is zo mogelijk integraal behandeld vanuit arbeidsrechtelijk, medezeggenschapsrechtelijk, pensioenrechtelijk, fiscaal en sociaalzekerheidsrechtelijk perspectief. Wat arbeidsrechtelijk efficiënt is, hoeft dat sociaalzekerheidsrechtelijk namelijk niet te zijn. Andersom kan een sociaalzekerheidsrechtelijke planning zinloos zijn, indien die planning
ziet op een situatie die arbeidsrechtelijk niet is toegestaan.
Hiermee onderscheidt het Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2018 zich van andere werken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Vakmedianet
ISBN
9789462155947
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2018
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99