Ja, ik wil

Een persoonlijke ceremonie

Prijs € 24,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Olga Lincautan, Tasja Van Rymenant

Hardback | Januari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Verliefd, verloofd of 20 jaar getrouwd? Dat mag gevierd worden! Het is een mooie gelegenheid om jullie liefde aan elkaar te bevestigen. Sommige mensen durven het wel eens te vergeten, maar het jawoord is het belangrijkste ritueel van de dag, belangrijker dan de fotoshoot, het aansnijden van de taart of de openingsdans. Het is een moment dat alleen van jullie is, waarop je elkaar nog eens vertelt waarom je daar staat. En nee, dat hoeft niet voor 100 paar ogen, het hoeft niet om drie uur 's middags en het hoeft geen uur te duren. Een ceremonie moet passen bij jullie persoonlijkheid. Je geloften voor elkaar uitspreken op bed, op het strand, in het bos, op een industriële site, met zijn tweetjes of in het bijzijn van intimi... alles kan, alles mag, als jullie je er maar goed bij voelen. Ja, ik wil helpt jullie om nog meer betekenis te geven aan dit bijzondere ritueel. Het is een inspiratieboek vol creatieve ideëen en prachtige foto's, met aandacht voor de honderden dingen waaraan je moet denken en wat je wanneer moet regelen, met testimonials, tips van professionals, DIY-ideetjes...Ja, ik wil is een perfecte leidraad voor iedereen die zijn liefde op een persoonlijke en bijzondere manier wil vieren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Olga Lincautan, Tasja Van Rymenant
Uitgever
Manteau
ISBN
9789022335093
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Verliefd, verloofd of 20 jaar getrouwd? Dat mag gevierd worden! Het is een mooie gelegenheid om jullie liefde aan elkaar te bevestigen. Sommige mensen durven het wel eens te vergeten, maar het jawoord is het belangrijkste ritueel van de dag, belangrijker dan de fotoshoot, het aansnijden van de taart of de openingsdans. Het is een moment dat alleen van jullie is, waarop je elkaar nog eens vertelt waarom je daar staat. En nee, dat hoeft niet voor 100 paar ogen, het hoeft niet om drie uur 's middags en het hoeft geen uur te duren. Een ceremonie moet passen bij jullie persoonlijkheid. Je geloften voor elkaar uitspreken op bed, op het strand, in het bos, op een industriële site, met zijn tweetjes of in het bijzijn van intimi... alles kan, alles mag, als jullie je er maar goed bij voelen.
Ja, ik wil helpt jullie om nog meer betekenis te geven aan dit bijzondere ritueel. Het is een inspiratieboek vol creatieve ideëen en prachtige foto's, met aandacht voor de honderden dingen waaraan je moet denken en wat je wanneer moet regelen, met testimonials, tips van professionals, DIY-ideetjes...

Ja, ik wil is een perfecte leidraad voor iedereen die zijn liefde op een persoonlijke en bijzondere manier wil vieren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Olga Lincautan, Tasja Van Rymenant
Uitgever
Manteau
ISBN
9789022335093
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99