Is ondernemen iets voor jou? De introductie

De introductie

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Karen Romme, Karel Wijne

Paperback | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Onze arbeidsmarkt verandert. Er zijn steeds minder vaste banen en steeds meer klussen voor zelfstandig ondernemers. Naast het beheersen van een vak, is het daarom voor steeds meer mensen belangrijk iets te weten over ondernemerschap. Zeker voor jongeren!Wil jij na je opleiding als zzp'er aan de slag? Denk je dat je als zzp'er aan de slag moet? Of droom je over een eigen zaak met personeel? Dit introductieboekje helpt je een beeld te vormen van wat er allemaal komt kijken bij het beginnen van een eigen bedrijf.Karen Romme (1965) werd in 1991 als 25-jarige ondernemer. Ze specialiseert zich sinds 1998 in het ondernemerschap zelf. Schreef twaalf boeken en is al jaren een van de meest gelezen auteurs door ondernemers en mensen die dat willen worden. Vooral door de bestsellers over Calimeromarketing, haar praktische marketingmethode voor ondernemers, van zzp tot mkb.Karel Wijne (1966) werd in 2001 als 35-jarige voor de eerste keer ondernemer. Hij ontwikkelde zich tot expert op het gebied van ondernemerschap in het onderwijs. Initieerde het mbo certificaat ondernemerschap, dat diende als inspiratie voor de keuzedelen ondernemerschap in het mbo.Is ondernemen iets voor jou? is een speciaal voor het mbo en hbo ontwikkelde lesmethode die jongeren meeneemt in de wereld van de hedendaagse ondernemers. Naast dit introductieboekje bestaat de lesmethode uit een uitgebreid papieren handboek en digitaal lesmateriaal, dat docenten in staat stelt met weinig voorbereidingstijd informatieve en inspirerende lessen ondernemerschap te geven. Meer informatie over al het lesmateriaal is te vinden op www.isondernemenietsvoorjou.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karen Romme, Karel Wijne
Uitgever
Freeman Media B.V.
ISBN
9789079826179
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Beschrijving

Onze arbeidsmarkt verandert. Er zijn steeds minder vaste banen en steeds meer klussen voor zelfstandig ondernemers. Naast het beheersen van een vak, is het daarom voor steeds meer mensen belangrijk iets te weten over ondernemerschap. Zeker voor jongeren!

Wil jij na je opleiding als zzp'er aan de slag? Denk je dat je als zzp'er aan de slag moet? Of droom je over een eigen zaak met personeel? Dit introductieboekje helpt je een beeld te vormen van wat er allemaal komt kijken bij het beginnen van een eigen bedrijf.

Karen Romme (1965) werd in 1991 als 25-jarige ondernemer. Ze specialiseert zich sinds 1998 in het ondernemerschap zelf. Schreef twaalf boeken en is al jaren een van de meest gelezen auteurs door ondernemers en mensen die dat willen worden. Vooral door de bestsellers over Calimeromarketing, haar praktische marketingmethode voor ondernemers, van zzp tot mkb.

Karel Wijne (1966) werd in 2001 als 35-jarige voor de eerste keer ondernemer. Hij ontwikkelde zich tot expert op het gebied van ondernemerschap in het onderwijs. Initieerde het mbo certificaat ondernemerschap, dat diende als inspiratie voor de keuzedelen ondernemerschap in het mbo.

Is ondernemen iets voor jou? is een speciaal voor het mbo en hbo ontwikkelde lesmethode die jongeren meeneemt in de wereld van de hedendaagse ondernemers. Naast dit introductieboekje bestaat de lesmethode uit een uitgebreid papieren handboek en digitaal lesmateriaal, dat docenten in staat stelt met weinig voorbereidingstijd informatieve en inspirerende lessen ondernemerschap te geven. Meer informatie over al het lesmateriaal is te vinden op www.isondernemenietsvoorjou.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karen Romme, Karel Wijne
Uitgever
Freeman Media B.V.
ISBN
9789079826179
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99