Intiem Favorieten Speciale Uitgave - Sterk, stoer en sexy (e-Book)

Een cowboy en een baby / Ongetemde hartstocht / Twee sterke handen

€ 6,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Charlene Sands, Sarah M. Anderson, Kathie DeNosky

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Onmogelijk sexy, sterk en stoer, boordevol hartstocht... Als cowboys geen ultieme romantische helden zijn, weten wij het ook niet meer! Een cowboy en een baby Cowboy Tagg zal die ene nacht met Callie nooit vergeten. Meer kan het echter niet worden, aangezien zij de dochter is van zijn aartsvijand. Dan blijkt ze zwanger te zijn. Is er een toekomst voor hen weggelegd, of zal de familievete altijd tussen hen in blijven staan? Ongetemde hartstocht Rancher Phillip is trots op zijn reputatie van playboy. Het is zijn specialiteit om een vrouw voor één nacht te veroveren, om haar daarna meteen weer te vergeten. Alleen lukt dat laatste niet bij Jo, de nieuwe trainer van zijn weerspannige arabier, Sun. Bij elke kus raakt hij meer bezeten van haar... Twee sterke handen Wanneer Samantha's baby zich aankondigt, is Morgan de enige die haar kan helpen. Hoewel hij niets van bevallingen weet, sleept hij haar er toch doorheen. Als daarna blijkt dat moeder en kind nergens heen kunnen, nodigt hij hen uit op zijn ranch - en wordt het steeds lastiger de verleidelijke Sam te weerstaan... Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Charlene Sands, Sarah M. Anderson, Kathie DeNosky
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402549744
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2020
Bestandsgrootte
1297345 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
345

Beschrijving

Onmogelijk sexy, sterk en stoer, boordevol hartstocht... Als cowboys geen ultieme romantische helden zijn, weten wij het ook niet meer!
 
Een cowboy en een baby
 
Cowboy Tagg zal die ene nacht met Callie nooit vergeten. Meer kan het echter niet worden, aangezien zij de dochter is van zijn aartsvijand. Dan blijkt ze zwanger te zijn. Is er een toekomst voor hen weggelegd, of zal de familievete altijd tussen hen in blijven staan?
 
Ongetemde hartstocht
 
Rancher Phillip is trots op zijn reputatie van playboy. Het is zijn specialiteit om een vrouw voor één nacht te veroveren, om haar daarna meteen weer te vergeten. Alleen lukt dat laatste niet bij Jo, de nieuwe trainer van zijn weerspannige arabier, Sun. Bij elke kus raakt hij meer bezeten van haar...
 
Twee sterke handen
 
Wanneer Samantha's baby zich aankondigt, is Morgan de enige die haar kan helpen. Hoewel hij niets van bevallingen weet, sleept hij haar er toch doorheen. Als daarna blijkt dat moeder en kind nergens heen kunnen, nodigt hij hen uit op zijn ranch - en wordt het steeds lastiger de verleidelijke Sam te weerstaan...
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Charlene Sands, Sarah M. Anderson, Kathie DeNosky
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402549744
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2020
Bestandsgrootte
1297345 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
345

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99