Internet of Things in bedrijf

Ontdek nieuwe moglijkheden, oplossingen en businessmodellen als alles met alles verbonden is

Prijs € 24,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Maciej Kranz

Paperback | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

NEW YORK TIMES BESTSELLER. In de afgelopen vijf jaar is Internet of Things (IoT) uitgegroeid tot dé technologische ontwikkeling waarover iedereen praat. Na personen worden nu ook miljarden 'dingen' aangesloten op internet en dat levert een schat aan informatie en mogelijkheden op. Mist jouw organisatie de boot? Leer met behulp van dit boek wat IoT voor jouw organisatie kan betekenen en hoe je het kunt inzetten om de concurrentie voorbij te streven. De Amerikaanse editie van dit boek schoot na verschijnen direct naar de top van de New York Times-bestsellerlijst. 'Internet of Things in bedrijf' is geschreven voor managers en professionals die willen weten hoe ze IoT in hun eigen praktijk kunnen toepassen. Maciej deelt in dit boek zijn succesrecept voor de implementatie van IoT en helpt je probleemgebieden te identificeren die je met IoT kunt oplossen en waarvan de investering snel rendement oplevert. Het boek bevat bovendien talloze praktijkvoorbeelden van organisaties over de hele wereld zodat je kunt leren van de ervaringen van anderen. En het geeft advies op het gebied van personeel en verandermanagement, bespreekt de huidige stand van zaken en schetst toekomstige trends en ontwikkelingen. Maciej Kranz is een pionier op het gebied van IoT. Hij is de Vice President van de Corporate Strategic Innovation Group van Cisco Systems en geeft leiding aan het team dat nieuwe bedrijven ondersteund en interne innovatie aanjaagt. Samen met klanten, partners en start-ups die zijn aangesloten bij het wereldwijde netwerk Cisco Innovation Centers bedenken ze nieuwe oplossingen gebaseerd op IoT. Vóór deze rol was hij algemeen directeur van Cisco's Connected Industries Group die IoT-producten levert aan grote industriële klanten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maciej Kranz
Uitgever
Nubiz
ISBN
9789492790040
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

NEW YORK TIMES BESTSELLER.

In de afgelopen vijf jaar is Internet of Things (IoT) uitgegroeid tot dé technologische ontwikkeling waarover iedereen praat. Na personen worden nu ook miljarden 'dingen' aangesloten op internet en dat levert een schat aan informatie en mogelijkheden op. Mist jouw organisatie de boot? Leer met behulp van dit boek wat IoT voor jouw organisatie kan betekenen en hoe je het kunt inzetten om de concurrentie voorbij te streven.

De Amerikaanse editie van dit boek schoot na verschijnen direct naar de top van de New York Times-bestsellerlijst. 'Internet of Things in bedrijf' is geschreven voor managers en professionals die willen weten hoe ze IoT in hun eigen praktijk kunnen toepassen. Maciej deelt in dit boek zijn succesrecept voor de implementatie van IoT en helpt je probleemgebieden te identificeren die je met IoT kunt oplossen en waarvan de investering snel rendement oplevert.

Het boek bevat bovendien talloze praktijkvoorbeelden van organisaties over de hele wereld zodat je kunt leren van de ervaringen van anderen. En het geeft advies op het gebied van personeel en verandermanagement, bespreekt de huidige stand van zaken en schetst toekomstige trends en ontwikkelingen.

Maciej Kranz is een pionier op het gebied van IoT. Hij is de Vice President van de Corporate Strategic Innovation Group van Cisco Systems en geeft leiding aan het team dat nieuwe bedrijven ondersteund en interne innovatie aanjaagt. Samen met klanten, partners en start-ups die zijn aangesloten bij het wereldwijde netwerk Cisco Innovation Centers bedenken ze nieuwe oplossingen gebaseerd op IoT. Vóór deze rol was hij algemeen directeur van Cisco's Connected Industries Group die IoT-producten levert aan grote industriële klanten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maciej Kranz
Uitgever
Nubiz
ISBN
9789492790040
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99