Interne communicatie

strategieën, methoden en rollen

Prijs € 46,95

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Huib Koeleman

Paperback | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Interne communicatie is een van de succesfactoren om een organisatie in deze tijd goed te laten functioneren. Zowel de organisatie als de medewerkers hebben baat bij goede interne communicatie. Het draagt bij aan een prettige werkcultuur, waar medewerkers zich betrokken voelen, resultaten halen en kennis delen. Interne communicatie is de verbinder in een organisatie. In dit vervolg op het boek Interne communicatie als managementinstrument geeft de auteur handreikingen om de interne communicatie in de organisatie te verbeteren; op medewerker-, team- en organisatieniveau.In het boek wordt uitgelegd hoe je de communicatiebehoeften van medewerkers kunt analyseren (employee journey) en hoe de organisatie een visie op interne communicatie kan ontwikkelen die daarbij past. Vervolgens worden communicatievormen besproken die het beste bij deze visie passen; persoonlijk en digitaal. Maatwerk is daarbij belangrijk. De rollen van managers, teamleiders en de medewerkers worden duidelijk beschreven. Middelen als intranet, bijeenkomsten en gesprekken kunnen daarbij helpen. Het boek rond af met actuele thema's, zoals interne communicatie in internationaal werkende organisaties, verandermanagement en de inclusieve organisatie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Huib Koeleman
Uitgever
Boom
ISBN
9789024400904
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Interne communicatie is een van de succesfactoren om een organisatie in deze tijd goed te laten functioneren. Zowel de organisatie als de medewerkers hebben baat bij goede interne communicatie. Het draagt bij aan een prettige werkcultuur, waar medewerkers zich betrokken voelen, resultaten halen en kennis delen. Interne communicatie is de verbinder in een organisatie. In dit vervolg op het boek Interne communicatie als managementinstrument geeft de auteur handreikingen om de interne communicatie in de organisatie te verbeteren; op medewerker-, team- en organisatieniveau.

In het boek wordt uitgelegd hoe je de communicatiebehoeften van medewerkers kunt analyseren (employee journey) en hoe de organisatie een visie op interne communicatie kan ontwikkelen die daarbij past. Vervolgens worden communicatievormen besproken die het beste bij deze visie passen; persoonlijk en digitaal. Maatwerk is daarbij belangrijk. De rollen van managers, teamleiders en de medewerkers worden duidelijk beschreven. Middelen als intranet, bijeenkomsten en gesprekken kunnen daarbij helpen. Het boek rond af met actuele thema's, zoals interne communicatie in internationaal werkende organisaties, verandermanagement en de inclusieve organisatie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Huib Koeleman
Uitgever
Boom
ISBN
9789024400904
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99