Interactieve marketing

Prijs € 38,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Marenna van Reijsen, Theo Zweers, Huub Janssen

Paperback | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bedrijven kunnen er niet omheen: internet en social media inzetten voor marketing. Interactieve marketing maakt helder hoe de verschillende nieuwe media optimaal kunnen bijdragen aan het behalen van de marketingdoelstellingen en het realiseren van een goed bedrijfsresultaat. In dit boek komen onder meer direct marketing, maar ook mobiele communicatie, games en digitale televisie aan bod.Aan de hand van de SOSTAC-methode leert de student stapsgewijs om een effectief én dynamisch marketingplan op te stellen. Hierbij komen vragen aan bod als:* Wat verandert er binnen een organisatie met de komst van nieuwe media?* Hoe kan de dialoog worden aangegaan?* Welke verdienmodellen zijn er mogelijk?* Op welke manier worden social media binnen de marketing toegepast?Deze tweede editie is geheel geactualiseerd. Daarnaast is de hoofdstukstructuur aangepast zodat een nog duidelijker overzicht ontstaat van de online instrumenten en middelen.Interactieve marketing is geschreven voor studenten in het hoger onderwijs. Dit boek wordt geleverd met een toegangscode voor Pearson XTRA. Op www.pearsonxtra.nl is veel extra studie- en lesmateriaal beschikbaar, zoals de eText van het boek, vragen en cases. Docenten vinden er een docentenhandleiding, powerpoints en relevante weblinks.Marenna van Reijsen is docent en lector e-business bij Tio University of Applied Sciences. Theo Zweers is werkzaam als hoofddocent marketingcommunicatie aan de Haagse Hogeschool. Huub Janssen werkt als coach, consultant en docent digitale en interactieve marketing.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marenna van Reijsen, Theo Zweers, Huub Janssen
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043026024
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Bedrijven kunnen er niet omheen: internet en social media inzetten voor marketing. Interactieve marketing maakt helder hoe de verschillende nieuwe media optimaal kunnen bijdragen aan het behalen van de marketingdoelstellingen en het realiseren van een goed bedrijfsresultaat. In dit boek komen onder meer direct marketing, maar ook mobiele communicatie, games en digitale televisie aan bod.

Aan de hand van de SOSTAC-methode leert de student stapsgewijs om een effectief én dynamisch marketingplan op te stellen. Hierbij komen vragen aan bod als:
* Wat verandert er binnen een organisatie met de komst van nieuwe media?
* Hoe kan de dialoog worden aangegaan?
* Welke verdienmodellen zijn er mogelijk?
* Op welke manier worden social media binnen de marketing toegepast?

Deze tweede editie is geheel geactualiseerd. Daarnaast is de hoofdstukstructuur aangepast zodat een nog duidelijker overzicht ontstaat van de online instrumenten en middelen.

Interactieve marketing is geschreven voor studenten in het hoger onderwijs.

Dit boek wordt geleverd met een toegangscode voor Pearson XTRA. Op www.pearsonxtra.nl is veel extra studie- en lesmateriaal beschikbaar, zoals de eText van het boek, vragen en cases. Docenten vinden er een docentenhandleiding, powerpoints en relevante weblinks.

Marenna van Reijsen is docent en lector e-business bij Tio University of Applied Sciences. Theo Zweers is werkzaam als hoofddocent marketingcommunicatie aan de Haagse Hogeschool. Huub Janssen werkt als coach, consultant en docent digitale en interactieve marketing.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marenna van Reijsen, Theo Zweers, Huub Janssen
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043026024
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99