Integrale bedrijfsvoering en organisatieontwikkeling

Blauw beter op straat

Prijs € 37,10

Uitverkocht

Dirk Van Aerschot

Paperback | December 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe kun je een politiedienst optimaal organiseren en laten functioneren, zodat er voldoende en kwaliteitsvolle politiemensen optimaal worden ingezet? Dat is de vraag die leidinggevenden binnen de politiediensten zich dagelijks stellen.Om een excellente politiezorg te kunnen aanbieden is er behoefte aan 'warm' leiderschap, aangevuld met goed, zakelijk, aangepast en no-nonsense management. Dit boek komt daaraan tegemoet. Het gaat niet om de zoveelste nieuwe managementbenadering die op de leidinggevenden wordt losgelaten. De boodschap is eenvoudig en duidelijk.Theoretische ingrediënten worden op een verteerbare wijze voorgeschoteld. Theorie wordt zodanig verwoord dat het voor elke politieverantwoordelijke, groot en klein, een bruikbaar en zelfs onmisbaar hulpmiddel wordt voor het aansturen van het korps of onderdeel ervan.De inhoud van het werk heeft een integrerend karakter. Het biedt stevigheid en structuur door tal van begrippen en toepassingen in één coherent geheel samen te brengen.Dit boek is in de eerste plaats geschreven voor korpschefs, directeurs, beleidsmedewerkers en alle leidinggevenden van een politiekorps of -dienst.Uit de inhoud:Over voetballen en koken - Van start tot aankomst - ʹExcellente politiezorgʹ: het begrippenkader - Modellenfetisjisme!? - Het EFQM‐managementmodel politie België (EFQM Pol Be) - Belanghebbenden bij het politiewerk - Leiderschap - Strategie en beleid - Management van medewerkers - Management van middelen - Management van processen - Resultaten - Verbeteren en vernieuwen - Een goed kookboek biedt geen garantie op lekker eten!Over de auteursDirk Van Aerschot is verbindingsambtenaar van de politie bij de gouverneur van de provincie Vlaams-Brabant. Eerder publiceerde hij bij Maklu het boek "Resultaatgerichte actieplannen opstellen".

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dirk Van Aerschot
Uitgever
Maklu Uitgevers N.V.
ISBN
9789046600740
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Hoe kun je een politiedienst optimaal organiseren en laten functioneren, zodat er voldoende en kwaliteitsvolle politiemensen optimaal worden ingezet? Dat is de vraag die leidinggevenden binnen de politiediensten zich dagelijks stellen.
Om een excellente politiezorg te kunnen aanbieden is er behoefte aan 'warm' leiderschap, aangevuld met goed, zakelijk, aangepast en no-nonsense management. Dit boek komt daaraan tegemoet. Het gaat niet om de zoveelste nieuwe managementbenadering die op de leidinggevenden wordt losgelaten. De boodschap is eenvoudig en duidelijk.
Theoretische ingrediënten worden op een verteerbare wijze voorgeschoteld. Theorie wordt zodanig verwoord dat het voor elke politieverantwoordelijke, groot en klein, een bruikbaar en zelfs onmisbaar hulpmiddel wordt voor het aansturen van het korps of onderdeel ervan.

De inhoud van het werk heeft een integrerend karakter. Het biedt stevigheid en structuur door tal van begrippen en toepassingen in één coherent geheel samen te brengen.

Dit boek is in de eerste plaats geschreven voor korpschefs, directeurs, beleidsmedewerkers en alle leidinggevenden van een politiekorps of -dienst.

Uit de inhoud:
Over voetballen en koken - Van start tot aankomst - ʹExcellente politiezorgʹ: het begrippenkader - Modellenfetisjisme!? - Het EFQM‐managementmodel politie België (EFQM Pol Be) - Belanghebbenden bij het politiewerk - Leiderschap - Strategie en beleid - Management van medewerkers - Management van middelen - Management van processen - Resultaten - Verbeteren en vernieuwen - Een goed kookboek biedt geen garantie op lekker eten!

Over de auteurs
Dirk Van Aerschot is verbindingsambtenaar van de politie bij de gouverneur van de provincie Vlaams-Brabant. Eerder publiceerde hij bij Maklu het boek "Resultaatgerichte actieplannen opstellen".

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dirk Van Aerschot
Uitgever
Maklu Uitgevers N.V.
ISBN
9789046600740
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99