Insta interieur

De interieurgids voor een instant mooie woning

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Anne-Catherine Gerets

Hardback | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je huis is de plek waar je toekomt na een lange dag werken, waar je je vrienden ontvangt en waar je je kinderen ziet opgroeien. Dan kan het er maar beter gezellig zijn! Beperkt budget? Geen tijd? Volgens interieurstylisteAnne-Catherine Gerets (Clo Clo) zijn dat geen excuses om de handen niet uit de mouwen te steken. In 'Insta Interieur' geeft ze handige én betaalbare tips & tricks om van je huis een echte thuis te maken:* Hoe kan je kleur en licht gebruiken om een gezellige woning te creëren?* Met welke hacks zorg je ervoor dat een opgeruimd huis een fluitje van een cent wordt?* Welke interieuradresjes moet je zeker kennen?* Hoe maak je een ruimte Instagramproof als er vrienden over de vloer komen?Ze laat je binnenkijken in inspirerende interieurs en leert je stap-voor-stap enkele toff e, haalbare DIY's aan. Home is where the heart is... En waar jij je thuis voelt natuurlijk! Anne-Catherine Gerets (Clo Clo) is een interieurjunkie met grote voorliefde voor Scandinavisch design, kleurrijke feestjes en stijlvolle inrichting. Ze geeft interieurworkshops en werkt voor merken als IKEA, Veritas,Bosch, Dille & Kamille, Colora en magazines als Libelle en VTWonen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anne-Catherine Gerets
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089317780
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Je huis is de plek waar je toekomt na een lange dag werken, waar je je vrienden ontvangt en waar je je kinderen ziet opgroeien. Dan kan het er maar beter gezellig zijn! Beperkt budget? Geen tijd? Volgens interieurstyliste
Anne-Catherine Gerets (Clo Clo) zijn dat geen excuses om de handen niet uit de mouwen te steken. In 'Insta Interieur' geeft ze handige én betaalbare tips & tricks om van je huis een echte thuis te maken:

* Hoe kan je kleur en licht gebruiken om een gezellige woning te creëren?
* Met welke hacks zorg je ervoor dat een opgeruimd huis een fluitje van een cent wordt?
* Welke interieuradresjes moet je zeker kennen?
* Hoe maak je een ruimte Instagramproof als er vrienden over de vloer komen?

Ze laat je binnenkijken in inspirerende interieurs en leert je stap-voor-stap enkele toff e, haalbare DIY's aan. Home is where the heart is... En waar jij je thuis voelt natuurlijk!

Anne-Catherine Gerets (Clo Clo) is een interieurjunkie met grote voorliefde voor Scandinavisch design, kleurrijke feestjes en stijlvolle inrichting. Ze geeft interieurworkshops en werkt voor merken als IKEA, Veritas,
Bosch, Dille & Kamille, Colora en magazines als Libelle en VTWonen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anne-Catherine Gerets
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089317780
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99