Innovatiesport

in 7 stappen naar een aantrekkelijke organisatie

Prijs € 24,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Han de Regt

Paperback | December 2018 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sport en werk zijn twee belangrijke tijdsbestedingen van de mens. Beide kunnen het leven aangenamer maken. Sport door te doen of naar te kijken, werk door te doen en betaald te krijgen. Vanaf het moment dat mensen werden betaald voor hun aanwezigheid op het werk, is de aandacht voor plezier en betrokkenheid in de werkomgeving gedaald. Hoe kan het toch dat recreatief sportende mensen bloedfanatiek worden zodra zij binnen de lijnen van een sportveld stappen? Kennis van gedrag van individuen en groepen in de sport helpt de werkomgeving aantrekkelijker te maken. Innovatiesport vergroot de effectiviteit van mens en organisatie, zonder direct in te breken op het efficiënte werkproces waarmee de organisatie haar rendement op korte termijn realiseert. Over de auteurIn zijn topsporttijd als roeier kon Han de Regt alles uit zichzelf halen, met dertien nationale titels en een bronzen medaille op het WK Roeien als beste resultaten. Maar in het werk lukte het hem maar niet om mooie prestaties neer te zetten. Logisch, want wat is de kans dat een uniek individu precies op een standaardfunctie in een organisatie past? Toen hij de vraag kreeg 'Han, hoe kan het dat jij in sport zoveel bereikt hebt en in werk niet?' is zijn zoektocht begonnen. Han heeft acht jaar geschaafd aan een trainingsaanpak voor succesvolle innovatie in organisaties. Hiermee krijgt nu iedere medewerker in het werk de kans die Han zelf nooit kreeg: met een kwaliteit van zichzelf maximaal aanhaken op de organisatie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Han de Regt
Uitgever
Sport naar Succes
ISBN
9789491138003
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
210

Beschrijving

Sport en werk zijn twee belangrijke tijdsbestedingen van de mens. Beide kunnen het leven aangenamer maken. Sport door te doen of naar te kijken, werk door te doen en betaald te krijgen. Vanaf het moment dat mensen werden betaald voor hun aanwezigheid op het werk, is de aandacht voor plezier en betrokkenheid in de werkomgeving gedaald. Hoe kan het toch dat recreatief sportende mensen bloedfanatiek worden zodra zij binnen de lijnen van een sportveld stappen? Kennis van gedrag van individuen en groepen in de sport helpt de werkomgeving aantrekkelijker te maken. Innovatiesport vergroot de effectiviteit van mens en organisatie, zonder direct in te breken op het efficiënte werkproces waarmee de organisatie haar rendement op korte termijn realiseert.

Over de auteur
In zijn topsporttijd als roeier kon Han de Regt alles uit zichzelf halen, met dertien nationale titels en een bronzen medaille op het WK Roeien als beste resultaten. Maar in het werk lukte het hem maar niet om mooie prestaties neer te zetten. Logisch, want wat is de kans dat een uniek individu precies op een standaardfunctie in een organisatie past? Toen hij de vraag kreeg 'Han, hoe kan het dat jij in sport zoveel bereikt hebt en in werk niet?' is zijn zoektocht begonnen. Han heeft acht jaar geschaafd aan een trainingsaanpak voor succesvolle innovatie in organisaties. Hiermee krijgt nu iedere medewerker in het werk de kans die Han zelf nooit kreeg: met een kwaliteit van zichzelf maximaal aanhaken op de organisatie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Han de Regt
Uitgever
Sport naar Succes
ISBN
9789491138003
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
210

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99