Inkijk in de natuur

Prijs € 38,00

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Paperback | December 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Altijd al willen weten of er iets leeft op Antarctica? Of waarom sommige planten mooie bloemen hebben of heel bijzonder gebouwde bloemen? Heb je je weleens afgevraagd hoe de aarde er vroeger uitzag en hoe gebergten zijn ontstaan? Of er levende fossielen bestaan?In dit boek krijg je een "inkijk" in de natuur: hoe werkt dat nou met DNA? Hoe overleven planten in de woestijn? Is Antarctica echt een grote ijsmassa of gebeurt daar toch meer? Waarom vliegen vogels naar het zuiden om een paar maanden later de lange en gevaarlijke tocht terug te maken? En zijn er ook anderedieren die trekken?Deze "inkijk" is een echte inkijk en niet een snelle blik. Dus als je wilt weten hoe het écht zit, hoe de natuur - zo dichtbij als je eigen lichaam en zo ver en onbereikbaar als het poolgebied of de diepten van de oceaan - echt in elkaar zit en werkt, dan is dit een boek voor jou!Gwan Go is opgegroeid in Indonesië waar hij onder andere op plantages dicht bij het oerwoud woonde. Toen was hij al bezig met vragen als "Waarom? En hoe dan?" wat zijn wetenschappelijk onderzoek op zijn vakgebied heeft gedreven. Hij is nu met pensioen als professor in de neurochirurgie, maar is nog steeds nieuwsgierig en hij wil nog steeds weten hoe de wereld om hem heen werkt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Pumbo.nl
ISBN
9789492182500
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Altijd al willen weten of er iets leeft op Antarctica? Of waarom sommige planten mooie bloemen hebben of heel bijzonder gebouwde bloemen? Heb je je weleens afgevraagd hoe de aarde er vroeger uitzag en hoe gebergten zijn ontstaan? Of er levende fossielen bestaan?

In dit boek krijg je een "inkijk" in de natuur: hoe werkt dat nou met DNA? Hoe overleven planten in de woestijn? Is Antarctica echt een grote ijsmassa of gebeurt daar toch meer? Waarom vliegen vogels naar het zuiden om een paar maanden later de lange en gevaarlijke tocht terug te maken? En zijn er ook andere
dieren die trekken?

Deze "inkijk" is een echte inkijk en niet een snelle blik. Dus als je wilt weten hoe het écht zit, hoe de natuur - zo dichtbij als je eigen lichaam en zo ver en onbereikbaar als het poolgebied of de diepten van de oceaan - echt in elkaar zit en werkt, dan is dit een boek voor jou!
Gwan Go is opgegroeid in Indonesië waar hij onder andere op plantages dicht bij het oerwoud woonde. Toen was hij al bezig met vragen als "Waarom? En hoe dan?" wat zijn wetenschappelijk onderzoek op zijn vakgebied heeft gedreven. Hij is nu met pensioen als professor in de neurochirurgie, maar is nog steeds nieuwsgierig en hij wil nog steeds weten hoe de wereld om hem heen werkt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Pumbo.nl
ISBN
9789492182500
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99