In the winning mood

mentale kracht voor optimale sportprestaties

Prijs € 20,00

Niet beschikbaar

Robin Joostens

Paperback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat een geweldige prestatie! Kijk eens om je heen, het publiek is helemaal in extase, het gaat helemaal uit zijn dak. Wat een karakter heb je hier vandaag getoond, de gehele wedstrijd een onverstoorbare, oppermachtige uitstraling: je zat de hele wedstrijd ‘in the winning mood’.Dat maakt dat er maar één iemand kon winnen vandaag, en dat ben jij!In the winning mood laat je zien hoe je je eigen stemming zodanig kunt beïnvloeden dat je ‘in the winning mood’ raakt en de overwinning naar je toe kunt trekken. Het boek helpt je helder te krijgen wat je echt wilt. Het helpt je gebruik te maken van het principe van aantrekkingskracht en jesuccessen al voor je te zien door ze te visualiseren, en het leert je erop te vertrouwen dat je alles kunt realiseren wat je werkelijk wilt. Succes dwing je af met je denk- en je doekracht. Jouw winnende stemming brengt je de overwinning – want wat je uitzendt, trek je aan.De voorbeelden komen uit diverse sporten, met een accent op balsport, maar zijn ook uitstekend te gebruiken voor alle andere takken van sport.Dit boek is primair geschreven voor de grensverleggende trainer/coach. Daarnaast is het boek ook geschikt voor de sporter die geïnteresseerd is in de invloed van mentale kracht op de sportprestatie.Robin Joostens werkt als trainer/coach in zijn Praktijk InnerVisuals aan de ontwikkeling van de mens. Inspireren, motiveren en mensen helpen hun kracht te (her)ontdekken en hun dromen te realiseren is zijn drijfveer. Hij heeft workshops en trainingen verzorgd voor de Voetbalacademie FC Twente/ Heracles, de KNVB, Coaches Betaald Voetbal en het Nederlands Olympisch voetbalteam.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robin Joostens
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024418619
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
135

Beschrijving

Wat een geweldige prestatie! Kijk eens om je heen, het publiek is helemaal in extase, het gaat helemaal uit zijn dak. Wat een karakter heb je hier vandaag getoond, de gehele wedstrijd een onverstoorbare, oppermachtige uitstraling: je zat de hele wedstrijd ‘in the winning mood’.
Dat maakt dat er maar één iemand kon winnen vandaag, en dat ben jij!

In the winning mood laat je zien hoe je je eigen stemming zodanig kunt beïnvloeden dat je ‘in the winning mood’ raakt en de overwinning naar je toe kunt trekken. Het boek helpt je helder te krijgen wat je echt wilt. Het helpt je gebruik te maken van het principe van aantrekkingskracht en je
successen al voor je te zien door ze te visualiseren, en het leert je erop te vertrouwen dat je alles kunt realiseren wat je werkelijk wilt. Succes dwing je af met je denk- en je doekracht. Jouw winnende stemming brengt je de overwinning – want wat je uitzendt, trek je aan.

De voorbeelden komen uit diverse sporten, met een accent op balsport, maar zijn ook uitstekend te gebruiken voor alle andere takken van sport.

Dit boek is primair geschreven voor de grensverleggende trainer/coach. Daarnaast is het boek ook geschikt voor de sporter die geïnteresseerd is in de invloed van mentale kracht op de sportprestatie.

Robin Joostens werkt als trainer/coach in zijn Praktijk InnerVisuals aan de ontwikkeling van de mens. Inspireren, motiveren en mensen helpen hun kracht te (her)ontdekken en hun dromen te realiseren is zijn drijfveer. Hij heeft workshops en trainingen verzorgd voor de Voetbalacademie FC Twente/ Heracles, de KNVB, Coaches Betaald Voetbal en het Nederlands Olympisch voetbalteam.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robin Joostens
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024418619
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
135

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99