In harmonie met jezelf en anderen

Meditatie en je dagelijkse relaties

Prijs € 17,90

Uitverkocht

Karin Seethaler

Paperback | Augustus 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Karin SeethalerHarmonie vinden tussen jezelf en de anderenMeditatie en je dagelijkse relatiesMeditatie is een bron van kracht, die dagelijks diepgang en helderheid geeft. Maar een spiritueel leven gaat niet alleen om de inspanning regelmatig te mediteren. Het is net zo belangrijk hoe we dag in dag uit in relaties met elkaar leven. Beide horen bij elkaar en beïnvloeden elkaar wederzijds. Haal je meditatie en relatie uit elkaar, dan 'vergaat het je als iemand die bittere koffie aan het drinken is, terwijl er suiker was toegevoegd. Eerst begrijpt hij het niet, maar pas bij de laatste slok valt het kwartje: vergeten om te roeren...' Dit boek, ontstaan uit de praktijk, laat zien hoe men op een goede manier kan 'roeren' zodat de 'suiker' van de aanwezigheid van God in meditatie en in relaties ervaarbaar wordt.Trouw over 'De kracht van contemplatie': Seethaler maakt duidelijk dat de christelijk meditatietraditie veel te bieden heeft'Karin Seethaler is sociaalpedagoge en theologe.Meer dan vijf jaar heeft zij met Franz Jalics s.j. geleefd en gewerkt in het Retraitehuis Gries. Vanaf 1993 is zij cursusleidster voor Contemplatieve Oefeningen in binnen- en buitenland, ook in Nederland en Vlaanderen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karin Seethaler
Uitgever
Abdij Van Berne, Uitgeverij
ISBN
9789089722089
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
206

Beschrijving

Karin Seethaler
Harmonie vinden tussen jezelf en de anderen
Meditatie en je dagelijkse relaties

Meditatie is een bron van kracht, die dagelijks diepgang en helderheid geeft. Maar een spiritueel leven gaat niet alleen om de inspanning regelmatig te mediteren. Het is net zo belangrijk hoe we dag in dag uit in relaties met elkaar leven. Beide horen bij elkaar en beïnvloeden elkaar wederzijds. Haal je meditatie en relatie uit elkaar, dan 'vergaat het je als iemand die bittere koffie aan het drinken is, terwijl er suiker was toegevoegd. Eerst begrijpt hij het niet, maar pas bij de laatste slok valt het kwartje: vergeten om te roeren...'
Dit boek, ontstaan uit de praktijk, laat zien hoe men op een goede manier kan 'roeren' zodat de 'suiker' van de aanwezigheid van God in meditatie en in relaties ervaarbaar wordt.
Trouw over 'De kracht van contemplatie': Seethaler maakt duidelijk dat de christelijk meditatietraditie veel te bieden heeft'
Karin Seethaler is sociaalpedagoge en theologe.
Meer dan vijf jaar heeft zij met Franz Jalics s.j. geleefd en gewerkt in het Retraitehuis Gries. Vanaf 1993 is zij cursusleidster voor Contemplatieve Oefeningen in binnen- en buitenland, ook in Nederland en Vlaanderen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karin Seethaler
Uitgever
Abdij Van Berne, Uitgeverij
ISBN
9789089722089
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
206

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99