In de hand van de klant

Hét complete boek voor succesvolle apps

Prijs € 29,99

Uitverkocht

John Kivit

Paperback | Oktober 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Consumenten zijn verslaafd aan hun smartphones en spenderen het grootste deel van hun online tijd aan apps. Doordat elke zichzelf respecterende organisatie daarop in wil spelen, groeide de markt voor apps het afgelopen decennium explosief. Met miljoenen apps in de appstores is de concurrentie inmiddels moordend. Veel app-introducties mislukken echter, omdat er alleen wordt gekeken naar de ontwikkeling van de app en niet hoe die als concept succesvol in de markt gezet moet worden. Miljoenen aan investeringen verdampen daarmee. John Kivit deelt in zijn boek In de hand van de klant al zijn geheimen voor het ontwikkelen van succesvolle apps. Niet alleen de ontwikkeling komt aan bod, maar ook het hele proces van strategie, concept & design én het in de markt zetten van apps. Wat je juist wél en niet moet doen. Boordevol feiten, cijfers, tips, checklists, tools, methoden en praktijkinformatie. Zo leer je hoe jouw app een plek verovert op de smartphone van jouw klant! -Voor commercieel en marketingmanagers, maar ook voor innovatie- en productmanagers en alle betrokkenen vanuit IT bij de ontwikkeling van een app. -Inclusief interviews met de meest vooraanstaande app-experts van Nederland. -Hét complete stappenplan om tot een succesvolle app te komen. Trefwoorden: Consumenten smartphone apps organisatie ontwikkeling strategie concept design markt John Kivit handleiding

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Kivit
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089654366
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2018
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Consumenten zijn verslaafd aan hun smartphones en spenderen het grootste deel van hun online tijd aan apps. Doordat elke zichzelf respecterende organisatie daarop in wil spelen, groeide de markt voor apps het afgelopen decennium explosief. Met miljoenen apps in de appstores is de concurrentie inmiddels moordend. Veel app-introducties mislukken echter, omdat er alleen wordt gekeken naar de ontwikkeling van de app en niet hoe die als concept succesvol in de markt gezet moet worden. Miljoenen aan investeringen verdampen daarmee.

John Kivit deelt in zijn boek In de hand van de klant al zijn geheimen voor het ontwikkelen van succesvolle apps. Niet alleen de ontwikkeling komt aan bod, maar ook het hele proces van strategie, concept & design én het in de markt zetten van apps. Wat je juist wél en niet moet doen. Boordevol feiten, cijfers, tips, checklists, tools, methoden en praktijkinformatie. Zo leer je hoe jouw app een plek verovert op de smartphone van jouw klant!

-Voor commercieel en marketingmanagers, maar ook voor innovatie- en productmanagers en alle betrokkenen vanuit IT bij de ontwikkeling van een app.

-Inclusief interviews met de meest vooraanstaande app-experts van Nederland.

-Hét complete stappenplan om tot een succesvolle app te komen.

Trefwoorden: Consumenten smartphone apps organisatie ontwikkeling strategie concept design markt John Kivit handleiding

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Kivit
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089654366
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2018
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99