In de ban van de Italiaan (e-Book)

Gekust in Florence / Siciliaanse verovering / Eiland van hartstocht

€ 6,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Catherine George, Lucy Monroe, Carole Mortimer

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iris, Elisa en Bella laten zich niet zomaar veroveren, zeker niet door deze arrogante minnaars! Tot ze in hun donkere, vurige ogen kijken… In Gekust in Florence is Iris verbijsterd als ze in haar hotel in Florence wordt verwelkomd door tycoon Dante Fortinari, juist de man die ze probeerde te ontlopen. Destijds brak hij haar hart toen hij na één hartstochtelijke nacht uit haar leven verdween, en nu eist hij dat ze met hem trouwt! In Siciliaanse verovering was Elisa’s affaire met de rijke Salvatore di Vitale een droom die abrupt eindigde. Toen hij haar verliet, bezwoer ze dat ze hem nooit meer in haar leven zou toelaten. En dat is precies wat ze hem vertelt als hij op haar werk plots voor haar staat. Zo makkelijk laat de koppige Siciliaan zich echter niet ontmoedigen… In Eiland van hartstocht neemt Bella zich voor om sexy miljardair Gabriel Danti, vijf jaar na hun opwindende nacht samen, deze keer op een afstand te houden. Sinds zijn race-ongeluk is hij erg veranderd; zijn charme en zelfvertrouwen zijn omgeslagen in koele arrogantie. Maar waarom kan ze dan toch haar ogen niet van hem afhouden?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Catherine George, Lucy Monroe, Carole Mortimer
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402545487
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
1307321 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Iris, Elisa en Bella laten zich niet zomaar veroveren, zeker niet door deze arrogante minnaars! Tot ze in hun donkere, vurige ogen kijken…
 
In Gekust in Florence is Iris verbijsterd als ze in haar hotel in Florence wordt verwelkomd door tycoon Dante Fortinari, juist de man die ze probeerde te ontlopen. Destijds brak hij haar hart toen hij na één hartstochtelijke nacht uit haar leven verdween, en nu eist hij dat ze met hem trouwt!
 
In Siciliaanse verovering was Elisa’s affaire met de rijke Salvatore di Vitale een droom die abrupt eindigde. Toen hij haar verliet, bezwoer ze dat ze hem nooit meer in haar leven zou toelaten. En dat is precies wat ze hem vertelt als hij op haar werk plots voor haar staat. Zo makkelijk laat de koppige Siciliaan zich echter niet ontmoedigen…
 
In Eiland van hartstocht neemt Bella zich voor om sexy miljardair Gabriel Danti, vijf jaar na hun opwindende nacht samen, deze keer op een afstand te houden. Sinds zijn race-ongeluk is hij erg veranderd; zijn charme en zelfvertrouwen zijn omgeslagen in koele arrogantie. Maar waarom kan ze dan toch haar ogen niet van hem afhouden?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Catherine George, Lucy Monroe, Carole Mortimer
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402545487
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
1307321 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99