In balans op het werk

energiebronnen

Prijs € 17,99

Uitverkocht

Nienke Verhoeven, Pauline de Vries

Februari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

* Eenvoudige oefeningen met focus op je gedrag, gedachten en gevoelensIN BALANS OP HET WERKVersterk je energiegeversJe bent lekker aan het werk en je bent doorgaans in balans. Stress en vermoeidheid horen nou eenmaal bij het werkende leven, en gelukkig vind je genoeg gelegenheid om je batterij weer op te laden. Maar toch, soms komt er ineens wel erg veel op je af, is je werk spannender of moeilijker dan je dacht, of wordt er privé wat meer van je gevraagd. Dan kunnen de meeste mensen wel een steuntje in de rug gebruiken bij het bewaken van hun energiebalans.Hoe zorg je voor meer energie, zonder dat dat weer een ingewikkelde en tijdrovende 'to do' op je lijstje is? Want daar zat je nou net niét op te wachten!Met de waaier In balans op het werk krijg je snel en praktisch zicht op de relatie tussen stress en energiebronnen en leer je hoe je beide goed kunt managen. En je kunt je inzichten gelijk toepassen: je versterkt je energiegevers en je zwakt de effecten van de stressbronnen af. De ultrakorte en eenvoudige oefeningen focussen op je gedrag, gedachten en gevoelens enzijn zo gekozen dat je ze heel eenvoudig tussen je werkzaamheden door kunt doen. Die kleine momenten van aandacht hebben een verrassend grote impact: je hebt meer regie over hoe je je voelt en kunt de uitdagingen van alledag beter aan. Je werkende leven hoeft niet in balans te zijn, als jij het maar bent!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nienke Verhoeven, Pauline de Vries
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789462720817
Bindwijze
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

* Eenvoudige oefeningen met focus op je gedrag, gedachten en gevoelens

IN BALANS OP HET WERK
Versterk je energiegevers

Je bent lekker aan het werk en je bent doorgaans in balans. Stress en vermoeidheid horen nou eenmaal bij het werkende leven, en gelukkig vind je genoeg gelegenheid om je batterij weer op te laden. Maar toch, soms komt er ineens wel erg veel op je af, is je werk spannender of moeilijker dan je dacht, of wordt er privé wat meer van je gevraagd. Dan kunnen de meeste mensen wel een steuntje in de rug gebruiken bij het bewaken van hun energiebalans.

Hoe zorg je voor meer energie, zonder dat dat weer een ingewikkelde en tijdrovende 'to do' op je lijstje is? Want daar zat je nou net niét op te wachten!

Met de waaier In balans op het werk krijg je snel en praktisch zicht op de relatie tussen stress en energiebronnen en leer je hoe je beide goed kunt managen. En je kunt je inzichten gelijk toepassen: je versterkt je energiegevers en je zwakt de effecten van de stressbronnen af. De ultrakorte en eenvoudige oefeningen focussen op je gedrag, gedachten en gevoelens en
zijn zo gekozen dat je ze heel eenvoudig tussen je werkzaamheden door kunt doen. Die kleine momenten van aandacht hebben een verrassend grote impact: je hebt meer regie over hoe je je voelt en kunt de uitdagingen van alledag beter aan. Je werkende leven hoeft niet in balans te zijn, als jij het maar bent!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nienke Verhoeven, Pauline de Vries
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789462720817
Bindwijze
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99