In 4 stappen naar het beste risicoadvies

praktijkboek voor risicoadviseurs en ondernemers

Prijs € 39,90

Niet beschikbaar

Ewout Strijker

Paperback | Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als risicoadviseur word je afgerekend op de kwaliteit van je advies. Klanten verwachten dat een integraal en professioneel advies leidt tot een risico- en verzekeringsprogramma dat doet wat ervan mag worden verwacht ingeval van een calamiteit. De praktijk laat helaas nog te vaak zien dat dit niet het geval is, met alle mogelijke gevolgen van dien voor de ondernemer, maar ook voor de adviseur.Dé belangrijkste reden waarom veel risico- en verzekeringsprogramma's niet goed in elkaar steken is gelegen in het feit dat we de klant en zijn risico's niet goed kennen. We weten simpelweg te weinig en missen een gestructureerde aanpak. Risicokennis en verzekeringskunde zijn iets geheel anders dan de kennis van verzekeringspolissen. Kunde behelst het toepassen van kennis op een specifieke (bedrijfs)situatie. En daar zit 'm de kneep of feitelijk het gebrek.Dit boek is geschreven vanuit de behoefte bij (potentiële) adviseurs aan een gestructureerde aanpak bij het maken van een integraal en professioneel risicoadvies. Het brengt de theorie als het ware in de praktijk. Dit 'praktijkboek' kent een zo praktisch mogelijke insteek en opbouw. De herkenbaarheid van de alledaagse praktijk komt zo veel mogelijk terug. Dit leidt tot een optimale toepasbaarheid in de vorm van een 'naslagwerk', mede ook door de specifieke bijlagen.Ewout Strijker is mede-eigenaar van de Branche Benefits Groep die hij in 2002 heeft opgericht. Hij is ruim 25 jaar actief binnen de zakelijke verzekeringsindustrie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ewout Strijker
Uitgever
Boom
ISBN
9789462760530
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Als risicoadviseur word je afgerekend op de kwaliteit van je advies. Klanten verwachten dat een integraal en professioneel advies leidt tot een risico- en verzekeringsprogramma dat doet wat ervan mag worden verwacht ingeval van een calamiteit. De praktijk laat helaas nog te vaak zien dat dit niet het geval is, met alle mogelijke gevolgen van dien voor de ondernemer, maar ook voor de adviseur.

Dé belangrijkste reden waarom veel risico- en verzekeringsprogramma's niet goed in elkaar steken is gelegen in het feit dat we de klant en zijn risico's niet goed kennen. We weten simpelweg te weinig en missen een gestructureerde aanpak. Risicokennis en verzekeringskunde zijn iets geheel anders dan de kennis van verzekeringspolissen. Kunde behelst het toepassen van kennis op een specifieke (bedrijfs)situatie. En daar zit 'm de kneep of feitelijk het gebrek.

Dit boek is geschreven vanuit de behoefte bij (potentiële) adviseurs aan een gestructureerde aanpak bij het maken van een integraal en professioneel risicoadvies. Het brengt de theorie als het ware in de praktijk. Dit 'praktijkboek' kent een zo praktisch mogelijke insteek en opbouw. De herkenbaarheid van de alledaagse praktijk komt zo veel mogelijk terug. Dit leidt tot een optimale toepasbaarheid in de vorm van een 'naslagwerk', mede ook door de specifieke bijlagen.

Ewout Strijker is mede-eigenaar van de Branche Benefits Groep die hij in 2002 heeft opgericht. Hij is ruim 25 jaar actief binnen de zakelijke verzekeringsindustrie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ewout Strijker
Uitgever
Boom
ISBN
9789462760530
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99