Ik wil die baan!

solliciteren anno nu in 10 stappen

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Estrella Meijs, Ellen Steffens

Hardback | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Succesvol solliciteren begint bij een goede voorbereiding. Onderzoek toont aandat 70% van de mensen slecht voorbereid solliciteert. Je vergroot je kansen dusaanzienlijk door je wel goed voor te bereiden en de juiste acties te ondernemen. Dit boek behandelt de belangrijkste aspecten van solliciteren en profileren. We hebben deze methode de afgelopen jaren ingezet en geoptimaliseerd, en de resultaten bewijzen de effectiviteit.In een tijd waarin employability en inzetbaarheid steeds belangrijker worden, zijn de vaardigheden om te solliciteren en je te profileren van cruciaal belang. Door de veranderde wetgeving en rechten van werknemers is een baan voor het leven veranderd in een leven vol banen. Succesvol solliciterenhoort hierbij en geeft je de kans je loopbaan effectief te beïnvloeden.Dit boek biedt je kort en krachtig de handvatten om een nieuwe baan te vinden of een carrièrestap te maken. Uiteraard komt de 'technische' kant van solliciteren zoals het cv, de brief en vacatureanalyse aan de orde. Daarnaast besteden we aandacht aan personal branding, netwerken en andere onderwerpen die nauw samenhangen met solliciteren.Neem de juiste stappen, ga goed voorbereid de arbeidsmarkt op en vind de baandie je wil!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Estrella Meijs, Ellen Steffens
Uitgever
Schouten & Nelissen
ISBN
9789058716583
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
70

Beschrijving

Succesvol solliciteren begint bij een goede voorbereiding. Onderzoek toont aan
dat 70% van de mensen slecht voorbereid solliciteert. Je vergroot je kansen dus
aanzienlijk door je wel goed voor te bereiden en de juiste acties te ondernemen. Dit boek behandelt de belangrijkste aspecten van solliciteren en profileren. We hebben deze methode de afgelopen jaren ingezet en geoptimaliseerd, en de resultaten bewijzen de effectiviteit.

In een tijd waarin employability en inzetbaarheid steeds belangrijker worden, zijn de vaardigheden om te solliciteren en je te profileren van cruciaal belang. Door de veranderde wetgeving en rechten van werknemers is een baan voor het leven veranderd in een leven vol banen. Succesvol solliciteren
hoort hierbij en geeft je de kans je loopbaan effectief te beïnvloeden.

Dit boek biedt je kort en krachtig de handvatten om een nieuwe baan te vinden of een carrièrestap te maken. Uiteraard komt de 'technische' kant van solliciteren zoals het cv, de brief en vacatureanalyse aan de orde. Daarnaast besteden we aandacht aan personal branding, netwerken en andere onderwerpen die nauw samenhangen met solliciteren.

Neem de juiste stappen, ga goed voorbereid de arbeidsmarkt op en vind de baan
die je wil!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Estrella Meijs, Ellen Steffens
Uitgever
Schouten & Nelissen
ISBN
9789058716583
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
70

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99