Ik weet niet wat jij gaat zeggen

Prijs € 17,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Erik Hagoort

Paperback | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek geeft een beeld van wat er hardop werd gedacht tijdens enkele bijeenkomsten die Erik Hagoort initieerde. In essays bouwt hij voort op gedachten over nabijheid van onder anderen Ilse Bulhof, Emmanuel Levinas en Cornelis Verhoeven. Ik weet niet wat jij gaat zeggen bevat ontwapenende gedachtegangen die aanzetten tot verder denken over facetten van ontmoeten: onbekommerdheid, gêne, verwondering en verantwoording.Naast een praktijk waarin Erik Hagoort condities van ontmoeten in de kunst onderzoekt, doceert hij aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen en aan het Masterinstituut van de Academie voor Kunst en Vormgeving St. Joost in 's-Hertogenbosch. Eerder verscheen van hem bij het Fonds BKVB, het huidige Mondriaan Fonds, het essay Goede bedoelingen. Over het beoordelen van ontmoetingskunst (2005) en publiceerde hij vele artikelen over hedendaagse kunst in De Volkskrant en Metropolis M. Recent heeft hij bijgedragen aan uitgaves van Valiz en Sternberg Press over sociale kunstpraktijken. Dit boek en de daarin opgenomen bijeenkomsten maken deel uit van het doctoraatsonderzoek in de kunst Ontmoetingen hernemen van Erik Hagoort, aan de Universiteit Antwerpen en de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen, verenigd in ARIA. Uitgegeven door Jap Sam Books in samenwerking met Track Report, met ondersteuning van Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen, Bijzonder Onderzoek Fonds, Universiteit Antwerpen, Academie voor Kunst en Vormgeving St. Joost, Breda/'s-Hertogenbosch, Antwerp Research Institute for the Arts (ARIA)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Erik Hagoort
Uitgever
Jap Sam Books
ISBN
9789490322892
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit boek geeft een beeld van wat er hardop werd gedacht tijdens enkele bijeenkomsten die Erik Hagoort initieerde. In essays bouwt hij voort op gedachten over nabijheid van onder anderen Ilse Bulhof, Emmanuel Levinas en Cornelis Verhoeven. Ik weet niet wat jij gaat zeggen bevat ontwapenende gedachtegangen die aanzetten tot verder denken over facetten van ontmoeten: onbekommerdheid, gêne, verwondering en verantwoording.

Naast een praktijk waarin Erik Hagoort condities van ontmoeten in de kunst onderzoekt, doceert hij aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen en aan het Masterinstituut van de Academie voor Kunst en Vormgeving St. Joost in 's-Hertogenbosch. Eerder verscheen van hem bij het Fonds BKVB, het huidige Mondriaan Fonds, het essay Goede bedoelingen. Over het beoordelen van ontmoetingskunst (2005) en publiceerde hij vele artikelen over hedendaagse kunst in De Volkskrant en Metropolis M. Recent heeft hij bijgedragen aan uitgaves van Valiz en Sternberg Press over sociale kunstpraktijken.

Dit boek en de daarin opgenomen bijeenkomsten maken deel uit van het doctoraatsonderzoek in de kunst Ontmoetingen hernemen van Erik Hagoort, aan de Universiteit Antwerpen en de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen, verenigd in ARIA. Uitgegeven door Jap Sam Books in samenwerking met Track Report, met ondersteuning van Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen, Bijzonder Onderzoek Fonds, Universiteit Antwerpen, Academie voor Kunst en Vormgeving St. Joost, Breda/'s-Hertogenbosch, Antwerp Research Institute for the Arts (ARIA)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Erik Hagoort
Uitgever
Jap Sam Books
ISBN
9789490322892
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99