Ik was dertien en ging naar Jeruzalem

Prijs € 5,00

Uitverkocht

Rommy Schùssler

Hardback | Maart 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Rommy SchüsslerIk was dertien en ging naar JeruzalemJeruzalem: in de tijd waarin Jezus leeft zijn er grote politieke spanningen vanwege de Romeinse overheersing. Hun koning Herodes heult met de vijand en is uit op eigen roem en eer. Het paasfeest (Pesach) komt eraan. De tempel in Jeruzalem verwacht duizenden pelgrims... Ook Alexander en Rufus zijn met hun vader onderweg. Vlak voor Jeruzalem overnachten ze in de herdersvelden van Betlehem. Plotseling staat daar Menachem, de schapenverkoper. Hij vertelt hun het opzienbarende nieuws van Jezus' intocht in Jeruzalem. De verwachtingen zijn hooggespannen. Zal Jezus hen bevrijden van de Romeinen en de slechte koning Herodes? Niet iedereen is zo enthousiast...'Ik was dertien en ging naar Jeruzalem' is een indrukwekkend verhaal over pelgrimskinderen, die op zoek gaan naar Jezus. Dit boek leent zich bijzonder goed voor de veertigdagentijd als voorbereiding op Pasen. Rommy Schüssler is jarenlang leerkracht geweest op basisscholen in binnen- en buitenland. Met haar gezin heeft ze o.a. een aantal jaren in Israël gewoond. Van deze auteur verschenen ook: De roep uit het woud (2011) en Sterrenkinderen van Betlehem (2012).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rommy Schùssler
Uitgever
Abdij Van Berne, Uitgeverij
ISBN
9789089722508
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Rommy Schüssler
Ik was dertien en ging naar Jeruzalem

Jeruzalem: in de tijd waarin Jezus leeft zijn er grote politieke spanningen vanwege de Romeinse overheersing. Hun koning Herodes heult met de vijand en is uit op eigen roem en eer. Het paasfeest (Pesach) komt eraan. De tempel in Jeruzalem verwacht duizenden pelgrims... Ook Alexander en Rufus zijn met hun vader onderweg. Vlak voor Jeruzalem overnachten ze in de herdersvelden van Betlehem. Plotseling staat daar Menachem, de schapenverkoper. Hij vertelt hun het opzienbarende nieuws van Jezus' intocht in Jeruzalem. De verwachtingen zijn hooggespannen. Zal Jezus hen bevrijden van de Romeinen en de slechte koning Herodes? Niet iedereen is zo enthousiast...
'Ik was dertien en ging naar Jeruzalem' is een indrukwekkend verhaal over pelgrimskinderen, die op zoek gaan naar Jezus. Dit boek leent zich bijzonder goed voor de veertigdagentijd als voorbereiding op Pasen.
Rommy Schüssler is jarenlang leerkracht geweest op basisscholen in binnen- en buitenland. Met haar gezin heeft ze o.a. een aantal jaren in Israël gewoond. Van deze auteur verschenen ook: De roep uit het woud (2011) en Sterrenkinderen van Betlehem (2012).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rommy Schùssler
Uitgever
Abdij Van Berne, Uitgeverij
ISBN
9789089722508
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99