Ik-kracht

voor een (daad) krachtig leven

Prijs € 13,50

Uitverkocht

Diana Kors

Paperback | April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In dit boek wordt beschreven wat Ik-kracht is, hoe we het zijn kwijt geraakt en hoe je het weer kunt hervinden. De Ik-kracht wordt belicht vanuit verschillende invalshoeken waaronder: hakra’s, deelpersonen en systeem theorie (familie opstellingen). Maar ook Ik-kracht en ondernemingen vormt een onderdeel van dit boek. Diverse oefeningen helpen je bij het (her-)vinden of verstevigen van je Ik-kracht. Diana Kors (1965) Diana heeft als missie om mensen bij hun passie en plezier in werk en leven te brengen. Daarvoor gebruikt ze haar jarenlange zakelijke ervaring samen met de intussen arenlange ervaring als psychosociaal therapeut. Deze combinatie zorgt ervoor dat ze als therapeut of als coach werkt in het bedrijfsleven en voor de particuliere klant. Daarnaast verzorgt ze ook diverse trainingen op het vlak van communicatie en bewustwording. In dit boek over Ik-kracht heeft ze de diverse ervaringen vanuit de praktijk bijeen gebracht. Wanneer iedereen bij zijn Ik-kracht kan komen, wanneer ook bedrijven vanuit hun Ik-kracht gaan werken dan zullen we een andere wereld krijgen. Mensen en bedrijven zullen dan meer hun eigen verantwoordelijkheden nemen. Wat leidt tot een harmonie in de samenleving zonder dat de uitdaging wegvalt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Diana Kors
Uitgever
Boekenbent, Uitgeverij
ISBN
9789085705444
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
134

Beschrijving

In dit boek wordt beschreven wat Ik-kracht is, hoe we het zijn kwijt geraakt en hoe je het weer kunt hervinden. De Ik-kracht wordt belicht vanuit verschillende invalshoeken waaronder: hakra’s, deelpersonen en systeem theorie (familie opstellingen). Maar ook Ik-kracht en ondernemingen vormt een onderdeel van dit boek. Diverse oefeningen helpen je bij het (her-)vinden of verstevigen van je Ik-kracht.
Diana Kors (1965) Diana heeft als missie om mensen bij hun passie en plezier in werk en leven te brengen. Daarvoor gebruikt ze haar jarenlange zakelijke ervaring samen met de intussen arenlange ervaring als psychosociaal therapeut. Deze combinatie zorgt ervoor dat ze als therapeut of als coach werkt in het bedrijfsleven en voor de particuliere klant. Daarnaast verzorgt ze ook diverse trainingen op het vlak van communicatie en bewustwording. In dit boek over Ik-kracht heeft ze de diverse ervaringen vanuit de praktijk bijeen gebracht.
Wanneer iedereen bij zijn Ik-kracht kan komen, wanneer ook bedrijven vanuit hun Ik-kracht gaan werken dan zullen we een andere wereld krijgen. Mensen en bedrijven zullen dan meer hun eigen verantwoordelijkheden nemen. Wat leidt tot een harmonie in de samenleving zonder dat de uitdaging wegvalt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Diana Kors
Uitgever
Boekenbent, Uitgeverij
ISBN
9789085705444
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
134

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99