Ik ken iemand die…

Met écht bruikbare tips voor de zwangerschap, bevalling en opvoeding

Prijs € 20,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Nynke Jong, Hanneke Hendrix, A Hulst

Paperback | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Je kent ze vast wel, van die perfecte ouders. Met kinderen die altijd goed slapen, alles eten, nooit huilen en voorlopen op hun leeftijdgenoten. Wij hebben zulke kinderen niet en jij vast ook niet. Van die ouders waarover anderen altijd praten: ''Ik ken iemand die hoefde nooit 's nachts het bed uit, dat kind sliep al door na drie nachten,'' of: ''Ik ken iemand die het ouderschap combineerde met een fulltime-studie en een parttime-baan.'' Wij zijn zulke ouders niet en jij vast ook niet.' Nynke de Jong, Hanneke Hendrix en Alex van der Hulst. Auteurs Nynke de Jong, Hanneke Hendrix en Alex van der Hulst bespreken in Ik ken iemand die… de problemen en onzekerheden die zij ondervonden gedurende de hectische periode rondom het krijgen van hun kind, en leggen hun grote dilemma’s over opvoeden en bakerpraatjes voor aan deskundigen. Bestaat er echt zoiets als een ‘sprongetje’, of willen we dat gewoon heel graag geloven? En als mijn kind zich niet aan die sprongetjeskalender houdt, gaat er dan iets mis? Als mijn kind niet doorslaapt na drie maanden, doe ik dan iets verkeerd? Hoe streng mag ik zijn als mijn kind weigert te luisteren? Ik ken iemand die… is een hilarisch boek geschreven door ervaringsdeskundigen (ze hebben bij elkaar opgeteld 4,5 kinderen, ze weten waar ze het over hebben) gecombineerd met tips van experts die er écht verstand van hebben. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nynke Jong, Hanneke Hendrix, A Hulst
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000360338
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

'Je kent ze vast wel, van die perfecte ouders. Met kinderen die altijd goed slapen, alles eten, nooit huilen en voorlopen op hun leeftijdgenoten. Wij hebben zulke kinderen niet en jij vast ook niet. Van die ouders waarover anderen altijd praten: ''Ik ken iemand die hoefde nooit 's nachts het bed uit, dat kind sliep al door na drie nachten,'' of: ''Ik ken iemand die het ouderschap combineerde met een fulltime-studie en een parttime-baan.'' Wij zijn zulke ouders niet en jij vast ook niet.' Nynke de Jong, Hanneke Hendrix en Alex van der Hulst.

Auteurs Nynke de Jong, Hanneke Hendrix en Alex van der Hulst bespreken in Ik ken iemand die… de problemen en onzekerheden die zij ondervonden gedurende de hectische periode rondom het krijgen van hun kind, en leggen hun grote dilemma’s over opvoeden en bakerpraatjes voor aan deskundigen. Bestaat er echt zoiets als een ‘sprongetje’, of willen we dat gewoon heel graag geloven? En als mijn kind zich niet aan die sprongetjeskalender houdt, gaat er dan iets mis? Als mijn kind niet doorslaapt na drie maanden, doe ik dan iets verkeerd? Hoe streng mag ik zijn als mijn kind weigert te luisteren?

Ik ken iemand die… is een hilarisch boek geschreven door ervaringsdeskundigen (ze hebben bij elkaar opgeteld 4,5 kinderen, ze weten waar ze het over hebben) gecombineerd met tips van experts die er écht verstand van hebben. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nynke Jong, Hanneke Hendrix, A Hulst
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000360338
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99