Ik is kapot

Prijs € 15,50

Niet beschikbaar

Monique de Valk

Paperback | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deborah Haan is een alleenstaande moeder van achtendertig jaar oud, die net een moeizame relatie achter de rug heeft met een verbaal gewelddadige man, en een nieuw leven wil gaan opbouwen samen met haar dochtertje Destiny Haan van zes jaar oud; in een andere stad, in een ander land en met een nieuwe baan. Op haar huidige werk kan zij het absoluut niet vinden met haar Office Manager. Deborah en Destiny hebben al veel meegemaakt in het verleden en denken een rooskleurige toekomst tegemoet te gaan. Het verhaal begint als Deborah zich (onterecht) ziek meldt op haar werk om op sollicitatiegesprek te kunnen gaan voor een andere baan in Brussel. Door een terroristische aanslag verandert haar leven compleet.Het boek beschrijft hoe iets of iemand je leven totaal kapot kan maken, hoe je tegen een aanslag op jezelf kan vechten én of je dat te boven komt. Doe je dat alleen of is er hulp van buitenaf?Het verhaal is eigentijds, anno 2016, in moderne, heldere taal geschreven en makkelijk te lezen. Een aantal andere maatschappelijke problemen, zoals bijvoorbeeld (on)terechte ziekmeldingen op het werk, relatieproblematiek, financiële problemen en problemen met Bureau Jeugdzorg zijn in het verhaal verwerkt. Het is voor eenieder toegankelijk, zodat een breed publiek bereikt kan worden met de boodschap die achter het verhaal schuil gaat. Wat die boodschap is, is aan de lezer om te ontdekken! Deze novelle is bedoeld om bijvoorbeeld te gebruiken als (relatie)geschenkboekje; een kadootje voor uzelf of om weg te geven, als steuntje in de rug.'ik IS kapot' is te bestellen op de website van Era Nova:www.era-nova.nlBezoek de Facebookpagina van Deborah Haan Publications:www.facebook.com/deborahhaan

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Monique de Valk
Uitgever
Piramidions
ISBN
9789492247445
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
54

Beschrijving

Deborah Haan is een alleenstaande moeder van achtendertig jaar oud, die net een moeizame relatie achter de rug heeft met een verbaal gewelddadige man, en een nieuw leven wil gaan opbouwen samen met haar dochtertje Destiny Haan van zes jaar oud; in een andere stad, in een ander land en met een nieuwe baan. Op haar huidige werk kan zij het absoluut niet vinden met haar Office Manager. Deborah en Destiny hebben al veel meegemaakt in het verleden en denken een rooskleurige toekomst tegemoet te gaan. Het verhaal begint als Deborah zich (onterecht) ziek meldt op haar werk om op sollicitatiegesprek te kunnen gaan voor een andere baan in Brussel. Door een terroristische aanslag verandert haar leven compleet.

Het boek beschrijft hoe iets of iemand je leven totaal kapot kan maken, hoe je tegen een aanslag op jezelf kan vechten én of je dat te boven komt. Doe je dat alleen of is er hulp van buitenaf?

Het verhaal is eigentijds, anno 2016, in moderne, heldere taal geschreven en makkelijk te lezen. Een aantal andere maatschappelijke problemen, zoals bijvoorbeeld (on)terechte ziekmeldingen op het werk, relatieproblematiek, financiële problemen en problemen met Bureau Jeugdzorg zijn in het verhaal verwerkt. Het is voor eenieder toegankelijk, zodat een breed publiek bereikt kan worden met de boodschap die achter het verhaal schuil gaat. Wat die boodschap is, is aan de lezer om te ontdekken! Deze novelle is bedoeld om bijvoorbeeld te gebruiken als (relatie)geschenkboekje; een kadootje voor uzelf of om weg te geven, als steuntje in de rug.


'ik IS kapot' is te bestellen op de website van Era Nova:

www.era-nova.nl


Bezoek de Facebookpagina van Deborah Haan Publications:

www.facebook.com/deborahhaan

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Monique de Valk
Uitgever
Piramidions
ISBN
9789492247445
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
54

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99