Ik heb plezier

hoe ik mijn weg vond in het bedrijfsleven : met vallen en opstaan vind ik de bron van mijn kracht

Prijs € 18,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

Paul de Blot

Paperback | December 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Autobiografie van Paul de BlotIn dit boek beschrijft de auteur het verhaal van zijn leven, zijn zoektocht naar wat hij wilde worden en de bron van zijn kracht waaruit hij putte. Hij vertelt waarom hij jezuïet werd en waarom bedrijfskundige, twee schijnbaar onverenigbare levenskeuzes. Toch is hij al 67 jaar met plezier jezuïet en ook al 35 jaar met plezier verbonden aan de Business Universiteit Nyenrode.Paul de Blot is in Indonesië geboren, heeft het concentratiekamp in de Tweede Wereldoorlog overleefd en werd hoogleraar in de bedrijfskunde aan de Business Universiteit Nyenrode. Daarnaast zette hij zich ook in voor zieken en ontheemden.Dit verhaal is geen opsomming van opeenvolgende gebeurtenissen van zijn leven, maar het verhaal van zijninnerlijke zoektocht vanuit zijn diepste verlangen. Hij spreekt over de ontdekkingstocht van de grondmelodie van zijn leven, de bron van zijn kracht waar hij met plezier van geniet.In de loop van zijn 90 jaar ontdekt hij steeds duidelijker deze bron van kracht, waar hij over spreekt als zijn kind-zijn. Hij ervaart het in gebeurtenissen die hem sterk verwonderden en diep raakten. Dat waren vooral zijn beangstigende oorlogservaringen van leven en dood. Ze geven hem een gevoel van diepe dankbaarheid en levensvreugde.In zijn kinderjaren geniet hij van zijn leven als kind en langzamerhand wordt hij zich steeds meer bewust van de kracht ervan. Hij ontdekt wie hij is, wat hij wil en wat hij moet doen om kind te blijven en plezier te hebben in zijn leven.Dit verhaal wil hij met anderen delen en herkenbaar maken zodat ook anderen met plezier van hun herinneringen kunnen genieten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul de Blot
Uitgever
Nyenrode University Press
ISBN
9789089800817
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Autobiografie van Paul de Blot

In dit boek beschrijft de auteur het verhaal van zijn leven, zijn zoektocht naar wat hij wilde worden en de bron van zijn kracht waaruit hij putte. Hij vertelt waarom hij jezuïet werd en waarom bedrijfskundige, twee schijnbaar onverenigbare levenskeuzes. Toch is hij al 67 jaar met plezier jezuïet en ook al 35 jaar met plezier verbonden aan de Business Universiteit Nyenrode.

Paul de Blot is in Indonesië geboren, heeft het concentratiekamp in de Tweede Wereldoorlog overleefd en werd hoogleraar in de bedrijfskunde aan de Business Universiteit Nyenrode. Daarnaast zette hij zich ook in voor zieken en ontheemden.

Dit verhaal is geen opsomming van opeenvolgende gebeurtenissen van zijn leven, maar het verhaal van zijn
innerlijke zoektocht vanuit zijn diepste verlangen. Hij spreekt over de ontdekkingstocht van de grondmelodie van zijn leven, de bron van zijn kracht waar hij met plezier van geniet.

In de loop van zijn 90 jaar ontdekt hij steeds duidelijker deze bron van kracht, waar hij over spreekt als zijn kind-zijn. Hij ervaart het in gebeurtenissen die hem sterk verwonderden en diep raakten. Dat waren vooral zijn beangstigende oorlogservaringen van leven en dood. Ze geven hem een gevoel van diepe dankbaarheid en levensvreugde.

In zijn kinderjaren geniet hij van zijn leven als kind en langzamerhand wordt hij zich steeds meer bewust van de kracht ervan. Hij ontdekt wie hij is, wat hij wil en wat hij moet doen om kind te blijven en plezier te hebben in zijn leven.

Dit verhaal wil hij met anderen delen en herkenbaar maken zodat ook anderen met plezier van hun herinneringen kunnen genieten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul de Blot
Uitgever
Nyenrode University Press
ISBN
9789089800817
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99