IJskoud Verlangen

Prijs € 18,50

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

S.R. Grey

Paperback | Mei 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na één avond flink uit de band springen, wordt Aubrey wakker in een vreemd bed, naast een onbekende, maar daardoor niet minder aan-trekkelijke man. Hij blijkt haar nieuwe cliënt te zijn; ijshockeylegende Brent Oliver. Als 'lifestylecoach van de sterren' heeft Aubrey vaker te maken gehad met lastige beroemdheden, maar ze is nog nooit gestuit op zo'n extreem exemplaar als Brent Oliver. Hij maakt haar knettergek. Van verlangen. Maar dat gaat ze dus mooi niet toegeven!Sexy hockysuperster Brent Oliver heeft het allemaal. Hij is knap, char-mant en heeft het talent en de ervaring om de beste speler op het ijs te zijn. Maar dat is hij niet (meer). Hij komt niet goed in zijn spel en kan niet verklaren wat er mis is. Als zijn teamleiding besluit dat hij aan de slag moet met een lifestylecoach, had hij niet gerekend op Aubrey. De vrouw die hij na een feestje in zijn bed vond en hij sindsdien niet meer uit zijn hoofd krijgt. Met Aubrey wil Brent meer. Maar dat gaat hij haar zeker niet vertellen!'In een ruk uit te lezen. Een echte feelgood'- Bestseller-boeken.nl - 'Dit boek is echt super! De chemie tussen Brent en Aubrey spat van de bladzijden'- Lezersreview Bol.com -

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
S.R. Grey
Uitgever
Tinteling Romance
ISBN
9789492507099
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2019
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
350

Beschrijving

Na één avond flink uit de band springen, wordt Aubrey wakker in een vreemd bed, naast een onbekende, maar daardoor niet minder aan-trekkelijke man. Hij blijkt haar nieuwe cliënt te zijn; ijshockeylegende Brent Oliver. Als 'lifestylecoach van de sterren' heeft Aubrey vaker te maken gehad met lastige beroemdheden, maar ze is nog nooit gestuit op zo'n extreem exemplaar als Brent Oliver. Hij maakt haar knettergek. Van verlangen. Maar dat gaat ze dus mooi niet toegeven!

Sexy hockysuperster Brent Oliver heeft het allemaal. Hij is knap, char-mant en heeft het talent en de ervaring om de beste speler op het ijs te zijn. Maar dat is hij niet (meer). Hij komt niet goed in zijn spel en kan niet verklaren wat er mis is. Als zijn teamleiding besluit dat hij aan de slag moet met een lifestylecoach, had hij niet gerekend op Aubrey. De vrouw die hij na een feestje in zijn bed vond en hij sindsdien niet meer uit zijn hoofd krijgt. Met Aubrey wil Brent meer. Maar dat gaat hij haar zeker niet vertellen!

'In een ruk uit te lezen. Een echte feelgood'
- Bestseller-boeken.nl -

'Dit boek is echt super! De chemie tussen Brent en Aubrey spat van de bladzijden'
- Lezersreview Bol.com -

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
S.R. Grey
Uitgever
Tinteling Romance
ISBN
9789492507099
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2019
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
350

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99