Iedereen verrader

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Koen Verstraeten

Paperback | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

1923 - Luitenant Tony Brugman krijgt de opdracht om een onderzoek in te stellen naar de dood van soldaat André Verdonck die tijdens de Eerste Wereldoorlog werd geëxecuteerd door een Belgisch vuurpeloton. De vader van Verdonck vermoedt dat zijn zoon met opzet is omgebracht omdat hij getuige was van een vreselijke oorlogsmisdaad. Brugman ontdekt het dagboek van Verdonck. Daaruit blijkt dat zijn peloton verbroederde met een Duitse eenheid. Een van die Duitse soldaten was ordonnans Adolf Hitler. Elke avond las Hitler aan de Vlaamse en Duitse soldaten voor uit de Winnetou-boeken van Karl May. Het tweede deel van het boek speelt in 1936. Het is augustus en Berlijn is in de ban van de Olympische Spelen. Daar ontmoet Brugman, inmiddels ontslagen uit het leger, oorlogsmisdadiger Maurice Bentinck.Over eerdere boeken van Koen Verstraeten:'Deze spionageroman staat als een huis en kent in Vlaanderen zijn weerga niet'- Knack over Het Ibrahim Comité'Oprecht hard gelachen heb ik met dit boek over anussen en spionage. Straf is datde auteur ermee wegkomt' - Crimezone.nl over Zwarte lelie'Het lijkt haast onmogelijk maar rond een studie over de endeldarm en de anus heeft Verstraeten een hilarische misdaadkomedie geschreven'- De Standaard over Zwarte lelieKoen Verstraeten was jarenlang redacteur bij Gazet van Antwerpen. Hij won er de Prijs van de Vlaamse Journalistiek. Als auteur debuteerde hij in 2010 met Het Ibrahim-Comité een ingenieuze complotthriller rond de opvolger van paus Benedictus. Drie jaar later bracht hij het verrassende Zwarte Lelie uit, een koldereske thriller rond het laatste eindje van de dikke darm, de aars.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Koen Verstraeten
Uitgever
Houtekiet
ISBN
9789089244109
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

1923 - Luitenant Tony Brugman krijgt de opdracht om een onderzoek in te stellen naar de dood van soldaat André Verdonck die tijdens de Eerste Wereldoorlog werd geëxecuteerd door een Belgisch vuurpeloton. De vader van Verdonck vermoedt dat zijn zoon met opzet is omgebracht omdat hij getuige was van een vreselijke oorlogsmisdaad.

Brugman ontdekt het dagboek van Verdonck. Daaruit blijkt dat zijn peloton verbroederde met een Duitse eenheid. Een van die Duitse soldaten was ordonnans Adolf Hitler. Elke avond las Hitler aan de Vlaamse en Duitse soldaten voor uit de Winnetou-boeken van Karl May.

Het tweede deel van het boek speelt in 1936. Het is augustus en Berlijn is in de ban van de Olympische Spelen. Daar ontmoet Brugman, inmiddels ontslagen uit het leger, oorlogsmisdadiger Maurice Bentinck.

Over eerdere boeken van Koen Verstraeten:

'Deze spionageroman staat als een huis en kent in Vlaanderen zijn weerga niet'
- Knack over Het Ibrahim Comité

'Oprecht hard gelachen heb ik met dit boek over anussen en spionage. Straf is dat
de auteur ermee wegkomt'
- Crimezone.nl over Zwarte lelie

'Het lijkt haast onmogelijk maar rond een studie over de endeldarm en de anus heeft Verstraeten een hilarische misdaadkomedie geschreven'
- De Standaard over Zwarte lelie

Koen Verstraeten was jarenlang redacteur bij Gazet van Antwerpen. Hij won er de Prijs van de Vlaamse Journalistiek. Als auteur debuteerde hij in 2010 met Het Ibrahim-Comité een ingenieuze complotthriller rond de opvolger van paus Benedictus. Drie jaar later bracht hij het verrassende Zwarte Lelie uit, een koldereske thriller rond het laatste eindje van de dikke darm, de aars.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Koen Verstraeten
Uitgever
Houtekiet
ISBN
9789089244109
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99