I'll push you

twee vrienden, een rolstoel en hun weg naar Santiago de Compostella

Prijs € 22,99

Uitverkocht

Patrick Gray, Justin Skeesuck

Hardback | Februari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Justin en Patrick groeien samen op in Idaho, Amerika. Al vanaf hun vroegste jeugd zijn de twee bevriend en samen zoeken ze vaak het avontuur op. Justin, die door een progressieve neuromusculaire ziekte aan zijn rolstoel is gebonden, vatte het idee op om de Camino de Santiago, een 750 kilometer lange pelgrimsroute, af te leggen. Toen Patrick dit hoorde, reageerde hij met: 'I'll push you!' Een internationale bestseller! Een verhaal vol vriendschap, geloof en vertrouwen. Een persoonlijk reisverslag en indringende documentaire in boekvorm dat je slechts met moeite opzij kunt leggen.Voor sommige mensen is de pelgrimage naar Santiago de Compostella vooral een sportieve uitdaging, maar voor de meeste pelgrims is het bovenal een geestelijke reis. Voor Justin Skeesuck en Patrick Gray was de uitdaging extra groot. Justin lijdt aan een progres sieve spierziekte (MAMA), waardoor hij zijn armen en benen niet meer kan bewegen. Naast de lichamelijke belasting die een pelgrimage met zich meebrengt, moest Patrick ook zijn vriend in een aangepaste rolstoel voortduwen, hem wassen, in en uit bed tillen, hem voeden en aan- en uitkleden. Zes weken, 750 kilometer, met alle lichamelijke beperkingen, ontmoetingen met kleurrijke personen en diepe innerlijke strijd. Deze pelgrimage zou uitlopen op de moeilijkste en belangrijkste weg die beide mannen ooit zouden gaan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patrick Gray, Justin Skeesuck
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033801501
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Justin en Patrick groeien samen op in Idaho, Amerika. Al vanaf hun vroegste jeugd zijn de twee bevriend en samen zoeken ze vaak het avontuur op. Justin, die door een progressieve neuromusculaire ziekte aan zijn rolstoel is gebonden, vatte het idee op om de Camino de Santiago, een 750 kilometer lange pelgrimsroute, af te leggen. Toen Patrick dit hoorde, reageerde hij met: 'I'll push you!' Een internationale bestseller! Een verhaal vol vriendschap, geloof en vertrouwen. Een persoonlijk reisverslag en indringende documentaire in boekvorm dat je slechts met moeite opzij kunt leggen.
Voor sommige mensen is de pelgrimage naar Santiago de Compostella vooral een sportieve uitdaging, maar voor de meeste pelgrims is het bovenal een geestelijke reis. Voor Justin Skeesuck en Patrick Gray was de uitdaging extra groot. Justin lijdt aan een progres sieve spierziekte (MAMA), waardoor hij zijn armen en benen niet meer kan bewegen. Naast de lichamelijke belasting die een pelgrimage met zich meebrengt, moest Patrick ook zijn vriend in een aangepaste rolstoel voortduwen, hem wassen, in en uit bed tillen, hem voeden en aan- en uitkleden. Zes weken, 750 kilometer, met alle lichamelijke beperkingen, ontmoetingen met kleurrijke personen en diepe innerlijke strijd. Deze pelgrimage zou uitlopen op de moeilijkste en belangrijkste weg die beide mannen ooit zouden gaan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patrick Gray, Justin Skeesuck
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033801501
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99