How artists live

Prijs € 25,00

Uitverkocht

Thijs Demeulemeester

Hardback | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

16 uitgebreide fotoreportages van de woningen en ateliers van Belgische kunstenaars, met interviews waarin ze hun visie delen over leven en werk. Het duo achter Belgique Excentrique brengt met Artists at Home/Work opnieuw een grondig gestoffeerd, prachtig gefotografeerd en verzorgd uitgegeven interieurboek. Het is echter veel meer dan een lifestylewerk: dit keer nemen Thijs en Diane ons mee naar het persoonlijke universum van 16 bijzondere kunstenaars.Met de interieurs en ateliers van zowel gevestigde waarden als jonge bejubelde artiesten, en heel wat grote namen als Robert Devriendt, Koen van den Broek, Joris Van de Moortel, Hans Op de Beeck, Thomas Lerooy, Cathy Heck, Wim Delvoye en Gert Robeyns. Rijkelijk geïllustreerd met sprekende, inspirerende en eerlijke beelden van de leefomgeving en van de ateliers van unieke kunstenaars wiens persoonlijkheid en werk als een rode draad door de beelden lopen.Met interessante en leerrijke teksten op basis van interviews met de boeiende individuen die deze artiesten stuk voor stuk zijn.Journalist Thijs Demeulemeester specialiseerde zich in design, interieur, mode en fotografie. Diane Hendrikx is al meer dan twintig jaar een veelgevraagd interieur- en foodfotografe voor kwaliteitsmagazines.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thijs Demeulemeester
Uitgever
Luster Uitgeverij
ISBN
9789460581847
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

16 uitgebreide fotoreportages van de woningen en ateliers van Belgische kunstenaars, met interviews waarin ze hun visie delen over leven en werk.

Het duo achter Belgique Excentrique brengt met Artists at Home/Work opnieuw een grondig gestoffeerd, prachtig gefotografeerd en verzorgd uitgegeven interieurboek. Het is echter veel meer dan een lifestylewerk: dit keer nemen Thijs en Diane ons mee naar het persoonlijke universum van 16 bijzondere kunstenaars.

Met de interieurs en ateliers van zowel gevestigde waarden als jonge bejubelde artiesten, en heel wat grote namen als Robert Devriendt, Koen van den Broek, Joris Van de Moortel, Hans Op de Beeck, Thomas Lerooy, Cathy Heck, Wim Delvoye en Gert Robeyns.

Rijkelijk geïllustreerd met sprekende, inspirerende en eerlijke beelden van de leefomgeving en van de ateliers van unieke kunstenaars wiens persoonlijkheid en werk als een rode draad door de beelden lopen.

Met interessante en leerrijke teksten op basis van interviews met de boeiende individuen die deze artiesten stuk voor stuk zijn.

Journalist Thijs Demeulemeester specialiseerde zich in design, interieur, mode en fotografie. Diane Hendrikx is al meer dan twintig jaar een veelgevraagd interieur- en foodfotografe voor kwaliteitsmagazines.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thijs Demeulemeester
Uitgever
Luster Uitgeverij
ISBN
9789460581847
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99