Holistische aanpak burn-out

Prijs € 22,95

Niet beschikbaar

Fred Streefkerk, Tanja de Bont

Paperback | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Holistische aanpak burn-out is bedoeld voor mensen die vanuit een professioneel oogpunt individuen begeleiden met een burn-out of burn-out gerelateerde klachten. Primair richt het boek zich op inzichten en methoden voor hulpverleners. Verder biedt het voor direct betrokkenen als leidinggevenden, human resource managers, collega's of partners de mogelijkheid zich te verdiepen in het proces van herstel vanuit een holistische aanpak. Holistische aanpak burn-out is tot stand gekomen op basis van jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen rondom stressmanagement en burn-out. Het holistische model voor een effectieve aanpak bij burn-out is gebaseerd op de herstel bevorderende factoren acceptatie, balans inspanning ontspanning, stofwisseling, steun omgeving, contact met lichaam en hart en zelfinzicht. Daarmee biedt dit boek de benodigde brede aanpak om mensen in een burn-out op verantwoorde en effectieve wijze te begeleiden bij hun herstelproces en re-integratie.Tanja de Bont en Fred Streefkerk werken samen als Samtosha. Zij begeleiden mensen met burn-out, stress gerelateerde klachten en persoonlijke vraagstukken. Daarnaast werken zij met teams binnen organisaties rondom samenwerking en stressmanagement. Zij verzorgen Mindfulness trainingen en zijn docenten bij diverse opleidingsinstituten op het gebied van burn-out.www.samtosha.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Fred Streefkerk, Tanja de Bont
Uitgever
Piramidions
ISBN
9789492247551
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
166

Beschrijving

Holistische aanpak burn-out is bedoeld voor mensen die vanuit een professioneel oogpunt individuen begeleiden met een burn-out of burn-out gerelateerde klachten. Primair richt het boek zich op inzichten en methoden voor hulpverleners. Verder biedt het voor direct betrokkenen als leidinggevenden, human resource managers, collega's of partners de mogelijkheid zich te verdiepen in het proces van herstel vanuit een holistische aanpak.

Holistische aanpak burn-out is tot stand gekomen op basis van jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen rondom stressmanagement en burn-out. Het holistische model voor een effectieve aanpak bij burn-out is gebaseerd op de herstel bevorderende factoren acceptatie, balans inspanning ontspanning, stofwisseling, steun omgeving, contact met lichaam en hart en zelfinzicht.
Daarmee biedt dit boek de benodigde brede aanpak om mensen in een burn-out op verantwoorde en effectieve wijze te begeleiden bij hun herstelproces en re-integratie.

Tanja de Bont en Fred Streefkerk werken samen als Samtosha. Zij begeleiden mensen met burn-out, stress gerelateerde klachten en persoonlijke vraagstukken. Daarnaast werken zij met teams binnen organisaties rondom samenwerking en stressmanagement. Zij verzorgen Mindfulness trainingen en zijn docenten bij diverse opleidingsinstituten op het gebied van burn-out.

www.samtosha.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Fred Streefkerk, Tanja de Bont
Uitgever
Piramidions
ISBN
9789492247551
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
166

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99