Hoger hoger

Prijs € 12,99

Uitverkocht

Maria Trolle

Hardback | Augustus 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Plotseling kwam er een sterke windvlaag langs en zwaaide de paardenbloem waarop het rupsje zat verontrustend heen en weer. Op het laatste moment greep ze een zaadje van de bloem vast en vloog ermee weg.'Hoera,' riep de rups. 'Nu gaat het gebeuren!''Ka-boem!' Klonk de donder plotseling door de lucht en de rups kreeg een plensbui over zich heen. Het zaadje dat haar meevoer, dook kletsnat snel op de grond af. Ze landde met een crash, precies in haar oude huis.Typisch, dacht de rups. Ze wilde snel de teleurstelling vergeten en ging liggen om te slapen. Maar hoe ze het ook probeerde, de slaap kwam niet. Er klopte iets niet. 'Morgen...' mompelde ze en zonk in een vredige slaap.Hoger! Hoger! is het verhaal van een volhardend rupsje dat steeds hoger wil klimmen. Ze wil zien wat er boven die bloemen is en het liefst zou ze erboven wegvliegen. Ze moet geduldig zijn, want de oplossing komt misschien wel vanzelf!Dit prentenboek is prachtig rijkelijk geïllustreerd door Maria Trolle, de beroemde tekenaar van kleurboeken voor volwassenen. Trolles kleurrijke, gedetailleerde platen nemen je gemakkelijk mee naar haar fictieve wereld. Maria Trolle is grafisch ontwerper en illustrator. Ze woont in Tyreso, net buiten Stockholm. Haar passie voor tuinieren loopt als een de rode draad door haar werk, waarbij ze zich dagelijks laat inspireren door planten, bloemen en dieren - het liefst uit haar eigen tuin. Haar kleurboeken voor volwassenen zijn wereldwijd verkoopsuccessen en verschenen tevens allemaal bij BBNC uitgevers.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maria Trolle
Uitgever
BBNC jeugd
ISBN
9789045324647
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

Plotseling kwam er een sterke windvlaag langs en zwaaide de paardenbloem waarop het rupsje zat verontrustend heen en weer. Op het laatste moment greep ze een zaadje van de bloem vast en vloog ermee weg.

'Hoera,' riep de rups. 'Nu gaat het gebeuren!'

'Ka-boem!' Klonk de donder plotseling door de lucht en de rups kreeg een plensbui over zich heen. Het zaadje dat haar meevoer, dook kletsnat snel op de grond af.

Ze landde met een crash, precies in haar oude huis.

Typisch, dacht de rups. Ze wilde snel de teleurstelling vergeten en ging liggen om te slapen. Maar hoe ze het ook probeerde, de slaap kwam niet. Er klopte iets niet. 'Morgen...' mompelde ze en zonk in een vredige slaap.

Hoger! Hoger! is het verhaal van een volhardend rupsje dat steeds hoger wil klimmen. Ze wil zien wat er boven die bloemen is en het liefst zou ze erboven wegvliegen. Ze moet geduldig zijn, want de oplossing komt misschien wel vanzelf!

Dit prentenboek is prachtig rijkelijk geïllustreerd door Maria Trolle, de beroemde tekenaar van kleurboeken voor volwassenen. Trolles kleurrijke, gedetailleerde platen nemen je gemakkelijk mee naar haar fictieve wereld.

Maria Trolle is grafisch ontwerper en illustrator. Ze woont in Tyreso, net buiten Stockholm. Haar passie voor tuinieren loopt als een de rode draad door haar werk, waarbij ze zich dagelijks laat inspireren door planten, bloemen en dieren - het liefst uit haar eigen tuin. Haar kleurboeken voor volwassenen zijn wereldwijd verkoopsuccessen en verschenen tevens allemaal bij BBNC uitgevers.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maria Trolle
Uitgever
BBNC jeugd
ISBN
9789045324647
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99