Hoge bloeddruk natuurlijk behandelen

Zelf je bloeddruk verlagen

Prijs € 19,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Andrea Flemmer

Paperback | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vrijwel iedereen met hoge bloeddruk krijgt medicijnen voorgeschreven die dagelijks moeten worden geslikt. Gelukkig zijn echter talrijke alternatieve mogelijkheden waarmee wijzelf op een zachte en natuurlijke manier onze bloeddruk kunnen verlagen en daardoor de kans op hartaanvallen en beroertes verminderen.Alle in dit boek beschreven natuurlijke middelen, geneeskrachtige planten, alternatieve therapieën en voedingstips werden door dr. Andrea Flemmer kritisch onderzocht voordat ze in dit boek werden opgenomen. Ze hebben allemaal hun werkzaamheid in de praktijk bewezen.In het eerste deel beschrijft de auteur de symptomen waaraan men zelf hoge bloeddruk kan herkennen, wat de risicofactoren zijn op het gebied van leefstijl en voeding, de relatie tussen bloeddruk , leeftijd en gewicht, en wat we hier zelf aan kunnen doen. In het tweede deel worden traditionele therapieën beschreven die men zelf kan doen, waaronder bewegingstherapie, ontspanningstherapie, hydrotherapie, lichttherapie en zelfs huisdiertherapie.Het derde deel bevat lekkere uitgekiende recepten om de bloeddruk op peil te houden.Over de auteur:Andrea Flemmer is biologe en voedingswetenschapper. Zij schreef talrijke boeken over medicijngebruik, alternatieve therapieën en voeding, en geeft workshops en lezingen in Duitsland over deze onderwerpen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Andrea Flemmer
Uitgever
Panta Rhei
ISBN
9789088401671
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Vrijwel iedereen met hoge bloeddruk krijgt medicijnen voorgeschreven die dagelijks moeten worden geslikt. Gelukkig zijn echter talrijke alternatieve mogelijkheden waarmee wijzelf op een zachte en natuurlijke manier onze bloeddruk kunnen verlagen en daardoor de kans op hartaanvallen en beroertes verminderen.
Alle in dit boek beschreven natuurlijke middelen, geneeskrachtige planten, alternatieve therapieën en voedingstips werden door dr. Andrea Flemmer kritisch onderzocht voordat ze in dit boek werden opgenomen. Ze hebben allemaal hun werkzaamheid in de praktijk bewezen.
In het eerste deel beschrijft de auteur de symptomen waaraan men zelf hoge bloeddruk kan herkennen, wat de risicofactoren zijn op het gebied van leefstijl en voeding, de relatie tussen bloeddruk , leeftijd en gewicht, en wat we hier zelf aan kunnen doen.
In het tweede deel worden traditionele therapieën beschreven die men zelf kan doen, waaronder bewegingstherapie, ontspanningstherapie, hydrotherapie, lichttherapie en zelfs huisdiertherapie.
Het derde deel bevat lekkere uitgekiende recepten om de bloeddruk op peil te houden.

Over de auteur:
Andrea Flemmer is biologe en voedingswetenschapper. Zij schreef talrijke boeken over medicijngebruik, alternatieve therapieën en voeding, en geeft workshops en lezingen in Duitsland over deze onderwerpen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Andrea Flemmer
Uitgever
Panta Rhei
ISBN
9789088401671
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99