Hoe loopt dit af? (e-Book)

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Marten Toonder

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

'Is de ontmoeting met de schilder Terpen Tijn die met vibrerend penseel de abstracte trillingen van zijn geest op de bollingen van de eh... dinges vastlegt, raadselachtig? Bolle trillingen komen vanzelf. Kunst is toch een mooi iets? Terpens vibratie greep me aan. Dat gold ook voor mijn goedbedoelde betrokkenheid bij een grote zaak met de ondernemingen. Superfilm, Super droomlucht B.V., Supers Zwelbast-show en Supermunterij. Niets raadselachtigs was hier aan. Wie in de media beroemd wordt zal snel verjaren en gaat met loden schoenen slapen. Dan is stamelend zwijgen zijn deel, omdat woorden ontbreken. Mijn maat als heer en Bommel was slechts een ogenblik vol. Maar een Bommel staat altijd één keer meer op, dan dat hij valt.' - liet de heer O.B.B. te R. ons enigszins raadselachtig weten. Hoe loopt dit af? is deel 6 van de in totaal 60 banden van 'Alle verhalen van Olivier B. Bommel en Tom Poes. De bundel bevat drie verhalen die eerder in het NRC Handelsblad verschenen: Tom Poes ontmoet een oude bekende, De Superfilmonderneming en De meester-schilder.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marten Toonder
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023486978
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
38060408 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
220

Beschrijving

'Is de ontmoeting met de schilder Terpen Tijn die met vibrerend penseel de abstracte trillingen van zijn geest op de bollingen van de eh... dinges vastlegt, raadselachtig? Bolle trillingen komen vanzelf. Kunst is toch een mooi iets? Terpens vibratie greep me aan. Dat gold ook voor mijn goedbedoelde betrokkenheid bij een grote zaak met de ondernemingen. Superfilm, Super droomlucht B.V., Supers Zwelbast-show en Supermunterij. Niets raadselachtigs was hier aan. Wie in de media beroemd wordt zal snel verjaren en gaat met loden schoenen slapen. Dan is stamelend zwijgen zijn deel, omdat woorden ontbreken. Mijn maat als heer en Bommel was slechts een ogenblik vol. Maar een Bommel staat altijd één keer meer op, dan dat hij valt.'
- liet de heer O.B.B. te R. ons enigszins raadselachtig weten. Hoe loopt dit af? is deel 6 van de in totaal 60 banden van 'Alle verhalen van Olivier B. Bommel en Tom Poes. De bundel bevat drie verhalen die eerder in het NRC Handelsblad verschenen: Tom Poes ontmoet een oude bekende, De Superfilmonderneming en De meester-schilder.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marten Toonder
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023486978
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
38060408 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
220

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99