Hoe heb ik je lief

over liefde, intimiteit en seksualiteit

Prijs € 78,50

Niet beschikbaar

P. Weisfelt

Paperback | Juli 2002 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe heb ik je lief is een boek over liefde. In dit boek wordt beschreven wat de betekenis van liefde is en hoe jij en ik onze liefde kunnen vormgeven in ons dagelijks bestaan. Wij brengen liefde tot uiting in seksualiteit en intimiteit. Hoe heb ik je lief is een boek dat ontstaan is in de praktijk. Het is ontwikkeld in talloze trainingen en gesprekken met individuen, partners en groepen. Liefde is de kracht die ons in staat stelt relaties aan te gaan, te onderhouden en te verdiepen.Liefde is een energie met een grote helende kwaliteit. Mensen kunnen in liefde de verwondingen helen die ze in hun geschiedenis hebben opgelopen. Liefde is onze kern die ons verbindt met de ander. In een liefdevolle verbinding met de ander worden we wie we in wezen zijn.Wij mensen beschikken over een ongekend krachtig middel om onszelf, de ander en de omgeving te beïnvloeden en te stimuleren tot een hoger niveau van welzijn: we zijn in staat `liefdevol` te leven. Wanneer we dat bewust doen, doordrenkt onze liefdesenergie de poreuze rots van oppervlakkig functioneren. We gaan geven wat we ontvangen, we ontvangen wat we geven. Intimiteit en seksualiteit zijn uitingen van liefdesenergie. Mensen geven hun liefdesenergie vorm in hun gedrag, op intiem en seksueel gebied. Hoe heb ik je lief is een gids voor een rijk seksueel liefdesleven, intiem en seksueel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P. Weisfelt
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024416240
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2002
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
436

Beschrijving

Hoe heb ik je lief is een boek over liefde. In dit boek wordt beschreven wat de betekenis van liefde is en hoe jij en ik onze liefde kunnen vormgeven in ons dagelijks bestaan. Wij brengen liefde tot uiting in seksualiteit en intimiteit. Hoe heb ik je lief is een boek dat ontstaan is in de praktijk. Het is ontwikkeld in talloze trainingen en gesprekken met individuen, partners en groepen. Liefde is de kracht die ons in staat stelt relaties aan te gaan, te onderhouden en te verdiepen.

Liefde is een energie met een grote helende kwaliteit. Mensen kunnen in liefde de verwondingen helen die ze in hun geschiedenis hebben opgelopen. Liefde is onze kern die ons verbindt met de ander. In een liefdevolle verbinding met de ander worden we wie we in wezen zijn.

Wij mensen beschikken over een ongekend krachtig middel om onszelf, de ander en de omgeving te beïnvloeden en te stimuleren tot een hoger niveau van welzijn: we zijn in staat `liefdevol` te leven. Wanneer we dat bewust doen, doordrenkt onze liefdesenergie de poreuze rots van oppervlakkig functioneren. We gaan geven wat we ontvangen, we ontvangen wat we geven. Intimiteit en seksualiteit zijn uitingen van liefdesenergie. Mensen geven hun liefdesenergie vorm in hun gedrag, op intiem en seksueel gebied. Hoe heb ik je lief is een gids voor een rijk seksueel liefdesleven, intiem en seksueel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P. Weisfelt
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024416240
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2002
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
436

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99