Hoe bouw je een high performance financiële functie?

de 5 universele factoren van excellent presteren vertaald naar elf bewegingen die leiden naar een excellente financiële functie

Prijs € 47,25

Niet beschikbaar

André de Waal, Eelco Bilstra

Hardback | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na jaren van krimp en bezuinigingen kijken organisaties eindelijk weer naar de toekomst. Er is weer ruimte voor groei en innovatie. We zien deze nieuwe energie ook terug in hernieuwde aandacht voor het concept van de high performance organisatie. Een wendbare organisatie, die interne problemen resoluut en effectief aanpakt en oplost. Een organisatie ook, die snel kan bijsturen om zo in te spelen op nieuwe kansen die de markt biedt. Een organisatie kan alleen optimaal presteren als alle bedrijfsafdelingen daarbij helpen, afdelingen die zelf ook high performance zijn. Dit geldt des te meer voor een van de belangrijkste stafafdelingen van elke organisatie, de financiële functie. Dit boek beschrijft hoe u de financiële functie in uw organisatie kunt transformeren tot een high performance financiële functie. Een proces dat de auteurs hebben onderverdeeld in elf specifieke bewegingen. Daarbij verzamelden ze 28 inspirerende 'best ideas' die hun nut in de praktijk al hebben bewezen. Ideeën die financials de juiste tools geven om het high performance worden handen en voeten te geven.Dit boek is bedoeld voor al die financials die buiten de grenzen van de eigen functie willen kijken. Financials die geloven dat hun afdeling een belangrijke voorbeeldrol kan spelen binnen de organisatie. Financials die bovendien bij de beste financiële functie ever willen werken!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
André de Waal, Eelco Bilstra
Uitgever
Vakmedianet Management B.V.
ISBN
9789462761162
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Na jaren van krimp en bezuinigingen kijken organisaties eindelijk weer naar de toekomst. Er is weer ruimte voor groei en innovatie. We zien deze nieuwe energie ook terug in hernieuwde aandacht voor het concept van de high performance organisatie. Een wendbare organisatie, die interne problemen resoluut en effectief aanpakt en oplost. Een organisatie ook, die snel kan bijsturen om zo in te spelen op nieuwe kansen die de markt biedt.
Een organisatie kan alleen optimaal presteren als alle bedrijfsafdelingen daarbij helpen, afdelingen die zelf ook high performance zijn. Dit geldt des te meer voor een van de belangrijkste stafafdelingen van elke organisatie, de financiële functie.
Dit boek beschrijft hoe u de financiële functie in uw organisatie kunt transformeren tot een high performance financiële functie. Een proces dat de auteurs hebben onderverdeeld in elf specifieke bewegingen. Daarbij verzamelden ze 28 inspirerende 'best ideas' die hun nut in de praktijk al hebben bewezen. Ideeën die financials de juiste tools geven om het high performance worden handen en voeten te geven.
Dit boek is bedoeld voor al die financials die buiten de grenzen van de eigen functie willen kijken. Financials die geloven dat hun afdeling een belangrijke voorbeeldrol kan spelen binnen de organisatie. Financials die bovendien bij de beste financiële functie ever willen werken!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
André de Waal, Eelco Bilstra
Uitgever
Vakmedianet Management B.V.
ISBN
9789462761162
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99