HIGH CHAPARRAL BOX 4 (6 DVD)

Prijs € 39,95

Uitverkocht

Juni 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

HIGH CHAPARRAL BOX 4 (6 DVD)Het vierde seizoen telt slechts 18 afleveringen, maar het leidt bij de fans tot meer controverse dan enig ander seizoen.De meeste fans waren teleurgesteld. Dat kwam niet alleen doordat Blue de serie had verlaten, maar ook doordat z'n verdwijning verder niet werd uitgelegd en doordat er op geen enkele wijze ooit weer naar hem werd verwezen.Dat is volslagen onverklaarbaar in de wat vreemde flashback-aflevering The Badge, waarin we vijftien jaar teruggaan in de tijd en Blue ook in het verleden nooit lijkt te hebben bestaan.De komst van Wind in een hoofdrol, een aantal afleveringen, is controversieel.Sommigen wisten de nieuwe personage wel te waarderen, maar anderen ergerden zich duidelijk aan z'n arrogante houding tegenover de geliefde vaste personages.Sam is terug als voorman en hij speelt in een aantal afleveringen een grotere rol dan anders.Buck heeft dit seizoen een nieuw kledingstuk: een geelbruine overjas, die in meerdere afleveringen in het vierde seizoen te zien is.Voor de rest draagt hij nog z'n zwarte kleding, maar het leren vest is verdwenen.Victoria heeft haar haar hoger opgestoken en haar dunne wenkbrauwen zijn weer dikker geworden.Verder is ze voor het eerst te zien in een broek. John verruilt z'n standaard lichtgekleurde shirt voor een donkerbruin.In het vierde seizoen zijn de thema's over het algemeen wat onheilspellender en hebben de verhalen minder humor.Toch bevat het de beste dramatische optredens van de hele serie.In de afsluitende dubbele aflevering, New Lion of Sonora, gefilmd na de dood van Frank Silvera, komen alle leden van de cast bijzonder sterk aan bod. The High Chaparral werd voornamelijk gefilmd in Hollywood, Californië en in de Old Tucson, Arizona. DVD6: Containing ENGLISCH ORIGINAL 120 MINUTEN "DIRECTORS CUT" PILOT UNCUT - Destination Tucson, The Arrangement. Executive Producer/Creator:Producenten:Production Manager:Story Consultant:Music by:Fotografie: David DortortBuck Houghton, William F. Claxton, James SchmererKent McCrayDon BalluckDavid Rose, Harry SukmanHarkness Smith, Kenneth T. Williams, Haskell Boggs

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Coast To Coast Music Group B.V.
ISBN
8717377006482
Bindwijze
Publicatiedatum
Juni 2018
Categorie
Algemeen

Beschrijving

HIGH CHAPARRAL BOX 4 (6 DVD)

Het vierde seizoen telt slechts 18 afleveringen, maar het leidt bij de fans tot meer controverse dan enig ander seizoen.

De meeste fans waren teleurgesteld. Dat kwam niet alleen doordat Blue de serie had verlaten, maar ook doordat z'n verdwijning verder niet werd uitgelegd en doordat er op geen enkele wijze ooit weer naar hem werd verwezen.

Dat is volslagen onverklaarbaar in de wat vreemde flashback-aflevering The Badge, waarin we vijftien jaar teruggaan in de tijd en Blue ook in het verleden nooit lijkt te hebben bestaan.

De komst van Wind in een hoofdrol, een aantal afleveringen, is controversieel.
Sommigen wisten de nieuwe personage wel te waarderen, maar anderen ergerden zich duidelijk aan z'n arrogante houding tegenover de geliefde vaste personages.
Sam is terug als voorman en hij speelt in een aantal afleveringen een grotere rol dan anders.
Buck heeft dit seizoen een nieuw kledingstuk: een geelbruine overjas, die in meerdere afleveringen in het vierde seizoen te zien is.
Voor de rest draagt hij nog z'n zwarte kleding, maar het leren vest is verdwenen.
Victoria heeft haar haar hoger opgestoken en haar dunne wenkbrauwen zijn weer dikker geworden.
Verder is ze voor het eerst te zien in een broek. John verruilt z'n standaard lichtgekleurde shirt voor een donkerbruin.
In het vierde seizoen zijn de thema's over het algemeen wat onheilspellender en hebben de verhalen minder humor.
Toch bevat het de beste dramatische optredens van de hele serie.
In de afsluitende dubbele aflevering, New Lion of Sonora, gefilmd na de dood van Frank Silvera, komen alle leden van de cast bijzonder sterk aan bod.

The High Chaparral werd voornamelijk gefilmd in Hollywood, Californië en in de Old Tucson, Arizona.

DVD6: Containing ENGLISCH ORIGINAL 120 MINUTEN "DIRECTORS CUT" PILOT UNCUT - Destination Tucson, The Arrangement.

Executive Producer/Creator:
Producenten:
Production Manager:
Story Consultant:
Music by:
Fotografie: David Dortort
Buck Houghton, William F. Claxton, James Schmerer
Kent McCray
Don Balluck
David Rose, Harry Sukman
Harkness Smith, Kenneth T. Williams, Haskell Boggs

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Coast To Coast Music Group B.V.
ISBN
8717377006482
Bindwijze
Publicatiedatum
Juni 2018
Categorie
Algemeen

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99