Hier was ik (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Gayle Forman

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

VAN DE AUTEUR VAN DE BESTSELLER ALS IK BLIJFCody en Meg waren altijd onafscheidelijk. Twee handen op een buik. Totdat... zich iets vreselijks voordeed.Wanneer Meg in een afgelegen motel zelfmoord pleegt door een fles schoonmaakmiddel leeg te drinken, blijft haar beste vriendin Cody verdrietig, boos en totaal in de war achter. Zij en Meg deelden alles - waarom heeft ze dit totaal niet aan zien komen? Maar als Cody naar Megs kamer op de universiteitscampus gaat om haar achtergebleven spullen op te halen, ontdekt ze dat Meg heel veel niet heeft verteld. Over haar vreemde huisgenoten bijvoorbeeld. Over haar gebroken hart en de jongen met de gitaar en de rare grijns die daar voor zorgde. En wat staat er in het vreemde, versleutelde bestand op Megs computer? Cody is vastbesloten om dat geopend te krijgen. Maar als dat is gelukt, staat alles wat ze dacht te weten over de dood van haar beste vriendin ineens in een heel ander daglicht.'Onweerstaanbare tranentrekker.'- The New York TimesGayle Forman, voormalig journalist en wereldreiziger, maakte internationaal veel indruk met haar roman Als ik blijf, succesvol verfilmd als If I Stay, en het vervolg hierop, Wacht op mij. Daarnaast schreef ze onder meer Hier was ik, Zijn jaar, Haar dag en Vuurvliegjes. Forman woont samen met haar man en twee dochters in New York.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gayle Forman
Uitgever
Moon
ISBN
9789048826353
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2015
Bestandsgrootte
759016 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
227

Beschrijving

VAN DE AUTEUR VAN DE BESTSELLER ALS IK BLIJF

Cody en Meg waren altijd onafscheidelijk. Twee handen op een buik. Totdat... zich iets vreselijks voordeed.

Wanneer Meg in een afgelegen motel zelfmoord pleegt door een fles schoonmaakmiddel leeg te drinken, blijft haar beste vriendin Cody verdrietig, boos en totaal in de war achter. Zij en Meg deelden alles - waarom heeft ze dit totaal niet aan zien komen?

Maar als Cody naar Megs kamer op de universiteitscampus gaat om haar achtergebleven spullen op te halen, ontdekt ze dat Meg heel veel niet heeft verteld. Over haar vreemde huisgenoten bijvoorbeeld. Over haar gebroken hart en de jongen met de gitaar en de rare grijns die daar voor zorgde.

En wat staat er in het vreemde, versleutelde bestand op Megs computer? Cody is vastbesloten om dat geopend te krijgen. Maar als dat is gelukt, staat alles wat ze dacht te weten over de dood van haar beste vriendin ineens in een heel ander daglicht.

'Onweerstaanbare tranentrekker.'
- The New York Times

Gayle Forman, voormalig journalist en wereldreiziger, maakte internationaal veel indruk met haar roman Als ik blijf, succesvol verfilmd als If I Stay, en het vervolg hierop, Wacht op mij. Daarnaast schreef ze onder meer Hier was ik, Zijn jaar, Haar dag en Vuurvliegjes. Forman woont samen met haar man en twee dochters in New York.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gayle Forman
Uitgever
Moon
ISBN
9789048826353
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2015
Bestandsgrootte
759016 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
227

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99