Hield Copernicus van wodka ?

Prijs € 21,00

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Walter Schneiders

Paperback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als handelsreiziger en avonturier in het Poolse Torun verzeild geraakt, kwamen in 1993 de licenties van de Copernicus wodka in mijn bezit om er vele jaren later door geïnspireerd te raken en deze romantische thriller voor het voetlicht te brengen. De strijd om de Copernicus wodka licenties is een fictief voorbeeld van de "Strijd om macht en geld" na de val van het communisme rond 1993. Reis met mij mee van het Italiaanse Sicilië, Tsjechië en Polen en beleef de wildste avonturen van liefde en geweld. De Italiaanse, Poolse en Nederlandse maffiosi proberen deze wodkalicenties in een onderlinge strijd te bemachtigen. Dit onder toeziend oog van de sterrenwichelaar Copernicus die uiteindelijk in samenspel met de patroonheilige van de maffia, "de duivel zelf", een complot sluit.Walter Schneiders (1945, in Hoge en Lage Mierden) was enkele jaren free Lance correspondent voor het weekblad het Stadsblad van West Brabant. Hij schrijft vooral van uit passie, hobby dus voor zijn plezier. Beroepsmatig reisde hij met diezelfde passie en plezier vanaf 1979 naar de toenmalige Oostbloklanden. Schneiders maakte kennis met de bevolking en volgde de politieke stromingen in die landen vanaf 1979 tot en met het heden.Hij maakte de tegenstellingen mee vanaf het communistische bewind tot aan de nu helder lijkende hemel van de betrekkelijke vrijheid in die landen.Maar Schneiders maakte ook kennis van de nadelen van het niet eenvoudige politieke klimaat.Leven met beperkingen kent zijn grenzen, Leven in vrijheid vraagt verantwoordelijkheid.www.leeswalterschneiders.comRedactie: Léon Blickman: 'Ik heb me er prima mee vermaakt'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Walter Schneiders
Uitgever
Pumbo
ISBN
9789491164767
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
211

Beschrijving

Als handelsreiziger en avonturier in het Poolse Torun verzeild geraakt, kwamen in 1993 de licenties van de Copernicus wodka in mijn bezit om er vele jaren later door geïnspireerd te raken en deze romantische thriller voor het voetlicht te brengen. De strijd om de Copernicus wodka licenties is een fictief voorbeeld van de "Strijd om macht en geld" na de val van het communisme rond 1993. Reis met mij mee van het Italiaanse Sicilië, Tsjechië en Polen en beleef de wildste avonturen van liefde en geweld. De Italiaanse, Poolse en Nederlandse maffiosi proberen deze wodkalicenties in een onderlinge strijd te bemachtigen. Dit onder toeziend oog van de sterrenwichelaar Copernicus die uiteindelijk in samenspel met de patroonheilige van de maffia, "de duivel zelf", een complot sluit.
Walter Schneiders (1945, in Hoge en Lage Mierden) was enkele jaren free Lance correspondent voor het weekblad het Stadsblad van West Brabant. Hij schrijft vooral van uit passie, hobby dus voor zijn plezier. Beroepsmatig reisde hij met diezelfde passie en plezier vanaf 1979 naar de toenmalige Oostbloklanden. Schneiders maakte kennis met de bevolking en volgde de politieke stromingen in die landen vanaf 1979 tot en met het heden.
Hij maakte de tegenstellingen mee vanaf het communistische bewind tot aan de nu helder lijkende hemel van de betrekkelijke vrijheid in die landen.
Maar Schneiders maakte ook kennis van de nadelen van het niet eenvoudige politieke klimaat.
Leven met beperkingen kent zijn grenzen, Leven in vrijheid vraagt verantwoordelijkheid.
www.leeswalterschneiders.com
Redactie: Léon Blickman: 'Ik heb me er prima mee vermaakt'.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Walter Schneiders
Uitgever
Pumbo
ISBN
9789491164767
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
211

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99