Het zwaard van Mechdany

Prijs € 24,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Peter Schaap

Paperback | Maart 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een wapen, geladen met ongekende magie, wordt van de smid Odan gestolen door zijn rivaal in de liefde: de elf en moordenaar Tazumann, die aansluitend wegvlucht en het hele eiland een magische versluiering oplegt. Jaren later, als de spreuk is weggesleten, keren herinneringen terug en daarmee ook het besef dat er een moordenaar en een echtbreker ver weg op de keizerstroon zit.Om wraak te nemen en hun eiland voor meer onheil te behoeden, ondernemen twee halfbroers - de één een magiër, de ander allergisch voor magie - samen een onmogelijke en avontuurlijke reis naar Kataraktis, het hart van het keizerrijk. Kataraktis, een verbijsterende en levensgevaarlijke stad boven reusachtige watervallen, waar alleen de onderwereld kansen biedt en waar de keizer een concordaat heeft gesloten met de oppermachtige Demonenheer. De opdracht van de broers: dood de keizer!OVER DE AUTEUR:Peter schaap is auteur van tientallen Fantasy- en jeugdromans. Hij is tevens de trotse winnaar van de Archeon Oeuvreprijs. Zijn romans hebben doorgaans een historische achtergrond, of in ieder geval een link daarmee. Bij Zilverspoor verschenen van zijn hand ´De zwarte troon´, `Het zwaard van Mechdany´, ´Mistwereld´, ´Zwermtijd´, ´Heksen in Hallumseput´ en ´Het Slavenschip´.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Schaap
Uitgever
Zilverspoor
ISBN
9789490767969
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
472

Beschrijving

Een wapen, geladen met ongekende magie, wordt van de smid Odan gestolen door zijn rivaal in de liefde: de elf en moordenaar Tazumann, die aansluitend wegvlucht en het hele eiland een magische versluiering oplegt. Jaren later, als de spreuk is weggesleten, keren herinneringen terug en daarmee ook het besef dat er een moordenaar en een echtbreker ver weg op de keizerstroon zit.

Om wraak te nemen en hun eiland voor meer onheil te behoeden, ondernemen twee halfbroers - de één een magiër, de ander allergisch voor magie - samen een onmogelijke en avontuurlijke reis naar Kataraktis, het hart van het keizerrijk. Kataraktis, een verbijsterende en levensgevaarlijke stad boven reusachtige watervallen, waar alleen de onderwereld kansen biedt en waar de keizer een concordaat heeft gesloten met de oppermachtige Demonenheer. De opdracht van de broers: dood de keizer!

OVER DE AUTEUR:

Peter schaap is auteur van tientallen Fantasy- en jeugdromans. Hij is tevens de trotse winnaar van de Archeon Oeuvreprijs. Zijn romans hebben doorgaans een historische achtergrond, of in ieder geval een link daarmee. Bij Zilverspoor verschenen van zijn hand ´De zwarte troon´, `Het zwaard van Mechdany´, ´Mistwereld´, ´Zwermtijd´, ´Heksen in Hallumseput´ en ´Het Slavenschip´.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Schaap
Uitgever
Zilverspoor
ISBN
9789490767969
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
472

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99