Het weerzien

een sprookje voor jong en oud

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Michèl Admiraal

Hardback | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In het tweede deel van de serie de koning en de prinses gaat de auteur verder waar het eerste deel is geëindigd. Enige jaren nadat zijn islamitische vrouw is overleden, durft hij eindelijk weer naar een nieuwe liefde op zoek te gaan. Dat hij haar heeft gevonden betekent niet dat alles vanzelf gaat. Wat vinden zijn kinderen ervan en lukt het hem om zijn liefde te laten bloeien?Door het leven als een sprookje te beschouwen komt alles in een andere dimensie te staan. Het biedt de kans om moeilijke thema's als eenzaamheid, rouw en het opvoeden van pubers vanuit een ander perspectief te beschrijven. Hoe diep je ook bent gevallen, er is altijd een weg terug, uiteindelijk komt het weer goed. Zoals bij meer sprookjes is het verhaal niet ineens verteld, dus kijk uit naar de volgende delen!Het boek vertelt niet zomaar een verhaal, maar is een waargebeurde levensgeschiedenis. Geschreven door een registeraccountant, die na zeven zware jaren van weduwnaar zijn en kinderen opvoeden eindelijk de liefde terugvindt. Door dit in een sprookjesomgeving te plaatsen wordt het een spannend, romantisch verhaal om bij weg te dromen. Het is zowel voor volwassenen geschreven als voor de jeugd van 15+, vandaar de drie NUR codes.Thema's als verdriet en rouwverwerking, jeugdtrauma's, onzekerheid, een nieuw leven opbouwen en omgaan met puberende kinderen komen verhalenderwijs aan de orde.Er zijn verschillende dubbele bodems, die de lezer stof tot nadenken zullen geven. Al zijn het alleen maar de sprookjesattributen en de diverse karakters in het boek: waar staan zij in werkelijkheid voor? De korte hoofdstukken en het prettige taalgebruik nodigen uit tot lezen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michèl Admiraal
Uitgever
De Koningsboekerij
ISBN
9789082538731
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
135

Beschrijving

In het tweede deel van de serie de koning en de prinses gaat de auteur verder waar het eerste deel is geëindigd. Enige jaren nadat zijn islamitische vrouw is overleden, durft hij eindelijk weer naar een nieuwe liefde op zoek te gaan. Dat hij haar heeft gevonden betekent niet dat alles vanzelf gaat. Wat vinden zijn kinderen ervan en lukt het hem om zijn liefde te laten bloeien?

Door het leven als een sprookje te beschouwen komt alles in een andere dimensie te staan. Het biedt de kans om moeilijke thema's als eenzaamheid, rouw en het opvoeden van pubers vanuit een ander perspectief te beschrijven. Hoe diep je ook bent gevallen, er is altijd een weg terug, uiteindelijk komt het weer goed. Zoals bij meer sprookjes is het verhaal niet ineens verteld, dus kijk uit naar de volgende delen!

Het boek vertelt niet zomaar een verhaal, maar is een waargebeurde levensgeschiedenis. Geschreven door een registeraccountant, die na zeven zware jaren van weduwnaar zijn en kinderen opvoeden eindelijk de liefde terugvindt. Door dit in een sprookjesomgeving te plaatsen wordt het een spannend, romantisch verhaal om bij weg te dromen. Het is zowel voor volwassenen geschreven als voor de jeugd van 15+, vandaar de drie NUR codes.

Thema's als verdriet en rouwverwerking, jeugdtrauma's, onzekerheid, een nieuw leven opbouwen en omgaan met puberende kinderen komen verhalenderwijs aan de orde.Er zijn verschillende dubbele bodems, die de lezer stof tot nadenken zullen geven. Al zijn het alleen maar de sprookjesattributen en de diverse karakters in het boek: waar staan zij in werkelijkheid voor? De korte hoofdstukken en het prettige taalgebruik nodigen uit tot lezen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michèl Admiraal
Uitgever
De Koningsboekerij
ISBN
9789082538731
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
135

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99