Het Transformatiespel

Prijs € 65,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Joy Drake, Kathy Tyler

Paperback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het spel dat uw leven kan veranderen Het Transformatiespel is een verrassend speelse manier om jezelf en anderen te leren kennen. Je leert begrijpen hoe je jouw levensspel speelt en hoe je daarin veranderingen kunt aanbrengen. Of het nu gaat om persoonlijke vragen, of om het verbeteren van relaties, het spel:* geeft je een nieuwe kijk op jezelf* houdt je een spiegel voor * werpt een ander licht op je talenten en mogelijkheden* dringt op een prettige manier door tot de kern van elke vraagDit inspirerende spel is ontwikkeld door Joy Drake en Kathy Tyler tijdens hun verblijf bij de Findhorn Foundation.Persoonlijk thema De leidraad wordt gevormd door het persoonlijke thema dat elke speler aan het begin van het spel kiest. Het kan gaan om een doel dat je wilt bereiken, een vraag of een probleem. Om het doel te bereiken of antwoorden te krijgen, zet je stappen op je levenspad. Het spelbord heeft vier levenspaden, voor elke speler een. Na elke stap trek je een kaart waardoor je pijn en tegenslag kunt ervaren, maar waardoor je vooral inzichten opdoet die je zelfkennis vergroten en die je in kunt zetten voor je persoonlijke groei. Het spel biedt een unieke manier om jouw levensthema van allerlei kanten te bekijken, samen met familie of vrienden.Engelkaarten Het spel bevat 52 engelkaarten. De engelen begeleiden je op je levenspad. Ze helpen je bij een opdracht, bieden hulp en geven richting. De kaarten zijn ook los van het spel te gebruiken. Nodig een engel uit om deze dag met je mee te reizen. Of vraag hulp bij problemen of veranderingen. Deze speciale boodschappers staan je bij met positieve intenties, zodat jij het leven open tegemoet kunt treden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joy Drake, Kathy Tyler
Uitgever
Koppenhol Uitgeverij b.v.
ISBN
9789085082217
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het spel dat uw leven kan veranderen Het Transformatiespel is een verrassend speelse manier om jezelf en anderen te leren kennen. Je leert begrijpen hoe je jouw levensspel speelt en hoe je daarin veranderingen kunt aanbrengen. Of het nu gaat om persoonlijke vragen, of om het verbeteren van relaties, het spel:

* geeft je een nieuwe kijk op jezelf
* houdt je een spiegel voor
* werpt een ander licht op je talenten en mogelijkheden
* dringt op een prettige manier door tot de kern van elke vraag

Dit inspirerende spel is ontwikkeld door Joy Drake en Kathy Tyler tijdens hun verblijf bij de Findhorn Foundation.

Persoonlijk thema
De leidraad wordt gevormd door het persoonlijke thema dat elke speler aan het begin van het spel kiest. Het kan gaan om een doel dat je wilt bereiken, een vraag of een probleem. Om het doel te bereiken of antwoorden te krijgen, zet je stappen op je levenspad. Het spelbord heeft vier levenspaden, voor elke speler een. Na elke stap trek je een kaart waardoor je pijn en tegenslag kunt ervaren, maar waardoor je vooral inzichten opdoet die je zelfkennis vergroten en die je in kunt zetten voor je persoonlijke groei. Het spel biedt een unieke manier om jouw levensthema van allerlei kanten te bekijken, samen met familie of vrienden.

Engelkaarten
Het spel bevat 52 engelkaarten. De engelen begeleiden je op je levenspad. Ze helpen je bij een opdracht, bieden hulp en geven richting. De kaarten zijn ook los van het spel te gebruiken. Nodig een engel uit om deze dag met je mee te reizen. Of vraag hulp bij problemen of veranderingen. Deze speciale boodschappers staan je bij met positieve intenties, zodat jij het leven open tegemoet kunt treden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joy Drake, Kathy Tyler
Uitgever
Koppenhol Uitgeverij b.v.
ISBN
9789085082217
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99