Het slimmedarmendieet

hoe je je lichaam van binnenuit radicaal kunt veranderen

Prijs € 20,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Michael Dr. Mosley

Paperback | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Inclusief een 2-fasen dieetplan om je darmen te herstellen en te resetten.Je darmen zijn verbazingwekkend slim en bevatten miljoenen neuronen. Ze zijn ook de thuisbasis van 1 à 2 kilo microbioom, een leger van microben die je stemming, je gewicht en je immuunsysteem beïnvloeden.Dr. Michael Mosley neemt ons mee op een onthullende reis door de darmen. Hij laat zien hoe junkfood en overmatig gebruik van antibiotica veel 'goede' darmbacteriën hebben weggevaagd, wat heeft geleid tot epidemieën van allergieën, voedselintoleranties en obesitas. Er bestaat voedsel dat goed is voor je darmflora, maar van slechts zeer weinig producten zoals prebiotica, probiotica en supplementen is de positieve werking op de darmflora wetenschappelijk bewezen. Dr. Mosley legt uit welke nuttig zijn en welke niet. Het slimmedarmendieet bevat vele recepten, menuplannen, checklists en tips - alles wat je nodig hebt om je eetgewoontes aan te passen en je darmen gezonder te maken.Na zijn afstuderen als arts ging dr. Michael mosley werken bij de BBC als producer van documentaires en presentator. Hij is auteur van de internationale bestsellers Het vastendieet en Het 8-weekse bloedsuikerdieet.'Ik ben een van de weinige mensen die een camera hebben ingeslikt en hun eigen darmen in actie hebben gezien - een opmerkelijk iets. In dit boek laat ik je zien hoe je darm je maakt tot wie je bent en wat je daaraan kunt doen.' - Dr. Michael Mosley'Maakt je gezonder, gelukkiger en slanker.' - the daily mail

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michael Dr. Mosley
Uitgever
Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
ISBN
9789057124952
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Inclusief een 2-fasen dieetplan om je darmen te herstellen en te resetten.

Je darmen zijn verbazingwekkend slim en bevatten miljoenen neuronen. Ze zijn ook de thuisbasis van 1 à 2 kilo microbioom, een leger van microben die je stemming, je gewicht en je immuunsysteem beïnvloeden.

Dr. Michael Mosley neemt ons mee op een onthullende reis door de darmen. Hij laat zien hoe junkfood en overmatig gebruik van antibiotica veel 'goede' darmbacteriën hebben weggevaagd, wat heeft geleid tot epidemieën van allergieën, voedselintoleranties en obesitas.

Er bestaat voedsel dat goed is voor je darmflora, maar van slechts zeer weinig producten zoals prebiotica, probiotica en supplementen is de positieve werking op de darmflora wetenschappelijk bewezen. Dr. Mosley legt uit welke nuttig zijn en welke niet.

Het slimmedarmendieet bevat vele recepten, menuplannen, checklists en tips - alles wat je nodig hebt om je eetgewoontes aan te passen en je darmen gezonder te maken.

Na zijn afstuderen als arts ging dr. Michael mosley werken bij de BBC als producer van documentaires en presentator. Hij is auteur van de internationale bestsellers Het vastendieet en Het 8-weekse bloedsuikerdieet.

'Ik ben een van de weinige mensen die een camera hebben ingeslikt en hun eigen darmen in actie hebben gezien - een opmerkelijk iets. In dit boek laat ik je zien hoe je darm je maakt tot wie je bent en wat je daaraan kunt doen.' - Dr. Michael Mosley

'Maakt je gezonder, gelukkiger en slanker.' - the daily mail

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michael Dr. Mosley
Uitgever
Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
ISBN
9789057124952
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99