Het procesmodel

in het Enneagram

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Willem Jan van de Wetering

Paperback | Juli 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het procesmodel laat zien hoe je oplossingsgericht kunt werken aan de hand van het Enneagram. Het model benadert een proces als een geheel dat uit negen stappen bestaat die alle van essentieel belang zijn en allemaal doorlopen dienen te worden. De wijze waarop de negen stappen doorlopen worden bepaalt hoe het proces er concreet uitziet en wat de uitkomst van het proces zal zijn.Doordat het procesmodel gebaseerd is op het natuurlijke, organische verloop van processen is het voor elk proces te gebruiken. Het kan worden toegepast op communicatieprocessen, arbeidsprocessen, bedrijfsmatige processen, politieke processen, beleidsprocessen en persoonlijke processen. Je kunt het in vrijwel elke situatie gebruiken om te ontdekken waar je precies staat in het proces en wat de volgende stap is die genomen moet worden om uiteindelijk je doel te kunnen bereiken. Als je rekening houdt met het natuurlijke, organische verloop van processen heb je de sleutels in handen om van elk proces een efficiënt en succesvol proces te maken.Het procesmodel is een zeer doelmatig model dat veel inzicht geeft in de processen waarin jij je bevindt én in de processen die zich om je heen afspelen en op jou van invloed zijn.Dit boek is zodanig opgebouwd dat je stap voor stap meer inzicht krijgt in de wetmatigheden en de verschillende onderdelen van het procesmodel. Naarmate het inzicht in het model toeneemt, zul je het steeds makkelijker kunnen toepassen in de praktijk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willem Jan van de Wetering
Uitgever
GVMedia, Stichting
ISBN
9789055992416
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254

Beschrijving

Het procesmodel laat zien hoe je oplossingsgericht kunt werken aan de hand van het Enneagram. Het model benadert een proces als een geheel dat uit negen stappen bestaat die alle van essentieel belang zijn en allemaal doorlopen dienen te worden. De wijze waarop de negen stappen doorlopen worden bepaalt hoe het proces er concreet uitziet en wat de uitkomst van het proces zal zijn.

Doordat het procesmodel gebaseerd is op het natuurlijke, organische verloop van processen is het voor elk proces te gebruiken. Het kan worden toegepast op communicatieprocessen, arbeidsprocessen, bedrijfsmatige processen, politieke processen, beleidsprocessen en persoonlijke processen. Je kunt het in vrijwel elke situatie gebruiken om te ontdekken waar je precies staat in het proces en wat de volgende stap is die genomen moet worden om uiteindelijk je doel te kunnen bereiken. Als je rekening houdt met het natuurlijke, organische verloop van processen heb je de sleutels in handen om van elk proces een efficiënt en succesvol proces te maken.
Het procesmodel is een zeer doelmatig model dat veel inzicht geeft in de processen waarin jij je bevindt én in de processen die zich om je heen afspelen en op jou van invloed zijn.

Dit boek is zodanig opgebouwd dat je stap voor stap meer inzicht krijgt in de wetmatigheden en de verschillende onderdelen van het procesmodel. Naarmate het inzicht in het model toeneemt, zul je het steeds makkelijker kunnen toepassen in de praktijk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willem Jan van de Wetering
Uitgever
GVMedia, Stichting
ISBN
9789055992416
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2011
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99