Het oudste dochter effect (e-Book)

Ontdek de vijf typische eigenschappen van oudste dochters

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Lisette Schuitemaker, Wies Enthoven

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

J.K. Rowling, Oprah Winfrey, Eva Jinek: succesvolle vrouwen, allemaal oudste dochters. Oudste dochters: ze lijken vaak op elkaar, en dat blijkt geen toeval te zijn. Auteurs Lisette Schuitemaker en Wies Enthoven, beiden zelf de oudste thuis, ontdekten de vijf typische eigenschappen die alle oudste dochters in meer of mindere mate bezitten.Oudste dochters zijn verantwoordelijk, plichtsgetrouw, serieus, voortvarend en zorgzaam. Ze zijn vaak intelligenter;dan de rest, verbaal vaardiger en gemotiveerder om iets te bereiken. Maar oudste dochters twijfelen ook meer of ze wel goed genoeg zijn. En ze zorgen vaak voor alles en iedereen tot ze er zelf bij neervallen. Het oudste dochter effect is een boek voor iedereen die meer wil begrijpen over de rol van een oudste dochter binnen een gezin en het effect dat het kan hebben op haar leven. Wies Enthoven schrijft als journaliste voor o.a. Happinez en heeft een praktijk als schrijfcoach. Ze is een oudste dochter en hééft een oudste dochter.Lisette Schuitemaker is auteur en houdt zich binnen verschillende organisaties bezig met het bewustzijn en patronen. Ze is de oudste van vier en heeft twee oudste nichtjes.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lisette Schuitemaker, Wies Enthoven
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000365395
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2019
Bestandsgrootte
1097199 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

J.K. Rowling, Oprah Winfrey, Eva Jinek: succesvolle vrouwen, allemaal oudste dochters.

Oudste dochters: ze lijken vaak op elkaar, en dat blijkt geen toeval te zijn. Auteurs Lisette Schuitemaker en Wies Enthoven, beiden zelf de oudste thuis, ontdekten de vijf typische eigenschappen die alle oudste dochters in meer of mindere mate bezitten.Oudste dochters zijn verantwoordelijk, plichtsgetrouw, serieus, voortvarend en zorgzaam. Ze zijn vaak intelligenter;dan de rest, verbaal vaardiger en gemotiveerder om iets te bereiken. Maar oudste dochters twijfelen ook meer of ze wel goed genoeg zijn. En ze zorgen vaak voor alles en iedereen tot ze er zelf bij neervallen. Het oudste dochter effect is een boek voor iedereen die meer wil begrijpen over de rol van een oudste dochter binnen een gezin en het effect dat het kan hebben op haar leven.

Wies Enthoven schrijft als journaliste voor o.a. Happinez en heeft een praktijk als schrijfcoach. Ze is een oudste dochter en hééft een oudste dochter.Lisette Schuitemaker is auteur en houdt zich binnen verschillende organisaties bezig met het bewustzijn en patronen. Ze is de oudste van vier en heeft twee oudste nichtjes.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lisette Schuitemaker, Wies Enthoven
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000365395
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2019
Bestandsgrootte
1097199 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99